FOTO: Treći put pomeren rok za završetak radova na Sentandrejskom mostu

FOTO: Treći put pomeren rok za završetak radova na Sentandrejskom mostu

Iako je rok za zavšetak radova već dva puta odlagan i po poslednjim najavama bio obećan za današnji dan, stiže obaveštenje o ponovnom pomeranju roka za još dva meseca.

Ono što najviše zabrinjava jeste činjenica da na mostu nema radnika, već gradilište deluje napušteno.


Rok za završetak mosta već dva puta je pomeran zbog nepredviđenih i dodatnih radova, kao i loših vremenskih uslova, tako da će obnova, umesto 180 kalendarskih dana, trajati najmanje 357 dana.

Obnovu mosta, koja košta 68,5 miliona dinara, zajednički finansiraju Grad Novi Sad i "Putevi Srbije", i to po s 50 odsto od ukupne vrednosti.

 

 

Sentandrejski most, dug 195 metara, koji je izgrađen 1964. godine, rekonstruiše se zbog ozbiljnih oštećenja konstrukcije, asfalta, hirdoizolacije. Nakon naizmeničnog propuštanja vozila, odnosno delimične obustave saobraćaja, kretanje preko mosta već neko vreme je zabranjeno da bi se, kako su nam svojevremeno objasnili u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, radovi nesmetano odvijali na obe kolovozne trake.

Oceni vest:
0
16

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milos

  pre 684 dana i 5 sati

  banda lopovska

  Oceni komentar:
  0
  29
 • Dule

  pre 684 dana i 1 sat

  Dragi Klisanci i Slanobarci, mi smo stari Novosađani, ne dozvolimo da nas gradska vlast smatra sigurnim glasovima i dodjoškim naivčinama. Prst u oko njima! Gradski izbori su ove godine, pretražite i izguglajte partije i pokrete koji se budu pojavili na gradskim izborima, a nemaju veze sa SNS-om. Glasajte po savesti, a možda krene i protest povodom ove situacije.

  Oceni komentar:
  4
  28
 • Aleksandar

  pre 683 dana i 22 sata

  Ovo je totalni javasluk radi ko sta hoce!
  Grad je postao totalna svinjarija...

  Oceni komentar:
  0
  25
 • Mariana

  pre 683 dana i 11 sati

  Bruka, strašno, šta radite građanima,da li ste svesni?Kakvi loši vremenski uslovi?Kakvi dodatni radovi?Deca idu u školu masovno preko mosta,ljudi na posao. Stvaraju se čepovi na drugim mostovima. A da je vlast i država normalna,već bi odavno smenili odgovorne osobe za ove radove. Baš sam ljuta i razočarana.

  Oceni komentar:
  0
  22
 • Milan

  pre 682 dana i 9 sati

  to grad nagradjuje svoj verne glasace sa slane bare, klise i vidovdanskog. bice tos ve super za dve, dve i po godine. u post zlatnom dobu

  Oceni komentar:
  0
  16
 • STAROSEDELAC DODJOSH

  pre 648 dana i 5 sati

  i od svega ostalo nam samo da kukamo i ispastamo .....IMAMO LI RESENJE sem govnjive motke?

  Oceni komentar:
  0
  6