FOTO: U Novom Sadu održan prvi "Sonax detailing seminar"

FOTO: U Novom Sadu održan prvi "Sonax detailing seminar"

Novosadska kompanija "Kopren d.o.o." – ovlašćeni zastupnik brenda auto-kozmetike "Sonax" – organizovala je prvi "Sonax detailing seminar" u prostorijama auto-kuće "Stojanov".

“Sonaxov” seminar okupio je velik broj zaintresovanih, a gostujući predavač iz  Nemačke, Kristijan Reš, prezentovao je nove tehnike i tehnologije iz oblasti detailinga, s posebnim osvrtom na temu keramičke zaštite laka, kao i  polir pasti i podova za poliranje.

Osim  prezentacije “Sonaxovih” proizvoda, polaznici seminara imali su priliku da ovu vrhunsku auto-kozmetiku i testiraju.

- Lidersku poziciju na domaćem tržištu imamo zahvaljujući tome što nudimo uvek  tehnološki napredne proizvode vrhunskog kvaliteta. U prilog tome govori i činjenica da smo danas organizovali prvi “Sonax“ seminar u Srbiji i prvi put su svi polaznici seminara I gosti mogli da vide nov proizvod  na tržištu – C36 keramička zaštita . Čast nam je da smo mi ogranizatori druge po redu promocije proizvoda “Sonax CC36 profiline ceramic coating” u svetu – naglasio je gospodin Koprenović, vlasnik kompanije “Kopren d.o.o.”.

AUTO-KOZMETIKA "SONAX" razvija se i proizvodi u Nemačkoj već više od 65 godina. Čine je visokokvalitetni proizvodi za negu automobila. Brend “Sonax” lider je u oblasti auto-kozmetike na veoma kompetitivnom nemačkom tržištu. Već godinama zaredom, "Sonax" osvaja prvo mesto u anketama za najkvalitetniji brend, od strane čitalaca najpoznatijih magazina posvećenih automobilizmu. "Sonax" poseduje sve sertifikate kvaliteta proizvodnje, kao i ISO ekoloških standarda, a zahvaljujući sopstvenom sektoru za istraživanje i razvoj, lider je i u razvoju novih proizvoda i novih tehnologija proizvodnje. Zahvaljujući samouslužno perionici "Sonax", Novosađani su sada u u mogućnosti da se uverite u kvalitet "Sonax" autokozmetike – i to po najpristupačnijim cenama. 

Inače, Car detailing  novi je trend u auto-moto svetu. Već neko vreme je zastupljen u inostranstvu, a sve popularniji postaje i kod nas. Sama reč detailing znači detalji, obraćanje pažnje do najsitnijih detalja. Detailing se može kategorizovati na dva segmenta, eksterijer i enterijer. Princip je isti – da sa što manje napora i "oštećenja" dovedemo površinu (lak, plastiku, gumu, tkaninu, kožu...) u što savršenije stanje. Detailing se može opisati i kao način života, ne kao struka ili posao. Detailing znači stalno unapređivanje, stalno praćenje novih trendova i novih tehnologija koje se iz dana u dan menjanju, a njegov cilj je da omogućite svom klijentu što bolje rezultate u što sigurnijem  i što kraćem  roku. Jednom rečju, detailing  je mesto gde zdrav razum prestaje i savršenstvo nastaje.

Pogledajte još fotografija s prvog "Sonax detailing seminara" u Novom Sadu.

PR tekst

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan