FOTO: U Novom Sadu održan prvi "Sonax detailing seminar"

FOTO: U Novom Sadu održan prvi "Sonax detailing seminar"

Novosadska kompanija "Kopren d.o.o." – ovlašćeni zastupnik brenda auto-kozmetike "Sonax" – organizovala je prvi "Sonax detailing seminar" u prostorijama auto-kuće "Stojanov".

“Sonaxov” seminar okupio je velik broj zaintresovanih, a gostujući predavač iz  Nemačke, Kristijan Reš, prezentovao je nove tehnike i tehnologije iz oblasti detailinga, s posebnim osvrtom na temu keramičke zaštite laka, kao i  polir pasti i podova za poliranje.

Osim  prezentacije “Sonaxovih” proizvoda, polaznici seminara imali su priliku da ovu vrhunsku auto-kozmetiku i testiraju.

- Lidersku poziciju na domaćem tržištu imamo zahvaljujući tome što nudimo uvek  tehnološki napredne proizvode vrhunskog kvaliteta. U prilog tome govori i činjenica da smo danas organizovali prvi “Sonax“ seminar u Srbiji i prvi put su svi polaznici seminara I gosti mogli da vide nov proizvod  na tržištu – C36 keramička zaštita . Čast nam je da smo mi ogranizatori druge po redu promocije proizvoda “Sonax CC36 profiline ceramic coating” u svetu – naglasio je gospodin Koprenović, vlasnik kompanije “Kopren d.o.o.”.

AUTO-KOZMETIKA "SONAX" razvija se i proizvodi u Nemačkoj već više od 65 godina. Čine je visokokvalitetni proizvodi za negu automobila. Brend “Sonax” lider je u oblasti auto-kozmetike na veoma kompetitivnom nemačkom tržištu. Već godinama zaredom, "Sonax" osvaja prvo mesto u anketama za najkvalitetniji brend, od strane čitalaca najpoznatijih magazina posvećenih automobilizmu. "Sonax" poseduje sve sertifikate kvaliteta proizvodnje, kao i ISO ekoloških standarda, a zahvaljujući sopstvenom sektoru za istraživanje i razvoj, lider je i u razvoju novih proizvoda i novih tehnologija proizvodnje. Zahvaljujući samouslužno perionici "Sonax", Novosađani su sada u u mogućnosti da se uverite u kvalitet "Sonax" autokozmetike – i to po najpristupačnijim cenama. 

Inače, Car detailing  novi je trend u auto-moto svetu. Već neko vreme je zastupljen u inostranstvu, a sve popularniji postaje i kod nas. Sama reč detailing znači detalji, obraćanje pažnje do najsitnijih detalja. Detailing se može kategorizovati na dva segmenta, eksterijer i enterijer. Princip je isti – da sa što manje napora i "oštećenja" dovedemo površinu (lak, plastiku, gumu, tkaninu, kožu...) u što savršenije stanje. Detailing se može opisati i kao način života, ne kao struka ili posao. Detailing znači stalno unapređivanje, stalno praćenje novih trendova i novih tehnologija koje se iz dana u dan menjanju, a njegov cilj je da omogućite svom klijentu što bolje rezultate u što sigurnijem  i što kraćem  roku. Jednom rečju, detailing  je mesto gde zdrav razum prestaje i savršenstvo nastaje.

Pogledajte još fotografija s prvog "Sonax detailing seminara" u Novom Sadu.

PR tekst

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija opens 2019 sahrane raspored sahrana i ispraćaja policija servisne informacije almaško groblje Spens opens distrikt havarija na vodovodu grad novi sad radosne vesti bez struje bez vode JKP Vodovod i kanalizacija jkp lisje gradsko groblje horoskop isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad lisje isključenje vode raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište bebe sahrane novi sad novorođenčad servisne informacije novi sad elektrovojvodina štrand