FOTO: U NS otvoren novi distributer za prodaju i servisiranje Renault, Dacia i Nissan vozila

FOTO: U NS otvoren novi distributer za prodaju i servisiranje Renault, Dacia i Nissan vozila

Juče je u Novom Sadu svečano otvoren novi distributer za prodaju i servisiranje Renault, Dacia i Nissan vozila – "Stojanov Auto doo". Velelepni objekat po poslednjim standardima sva tri brenda nalazi se na Zrenjaninskom putu broj 12.

Milan Belin, generalni direktor kompanije "Renault Nissan Srbija", izjavio je novinarima da su u kompletan servisni deo, koji je neophodan za održavanje automobila, postavljeni standardi iznad onih koji su zahtevani.

Sava Stojanov, vlasnik firme "Stojanov Auto doo" kazao je da je novootvoreni objekat izgrađen na viziji multibrenda.

- Moje lično uverenje je da samo ozbiljan multibrend može da napreduje brže od ostalih uz niže troškove. Sa ovim projektom smo uspeli da budemo prvi u Srbiji po broju brendova koje zastupamo. Da li će to tako biti i ubuduće, to za nas i nije toliko bitno, važno je da smo nešto uradili prvi. To što radimo, trudimo se da radimo kvalitetno i sa svim srcem – rekao je Stojanov.

Ova kompanija je juče obeležila i četrdeset godina postojanja servisa i dvadeset godina poslovanja u oblasti prodaje novih vozila. Na jučerašnjoj svečanosti Sava Stojanov  je donirao 200.000 dinara Sigurnoj dečjoj kući u Novom Sadu.

Otvaranju novog objekta prisustvovao je veliki broj zvanica. Program je vodio poznati radio voditelj Dragan Ilić, a goste je zabavljala pevačica Bojana Stamenov.

Pogledajte još fotografija sa ovog velikog događaja.

Foto: Aleksandar Jovanović/mojnovisad.com

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan