FTN: Takmičenje u pravljenju mostova od špageta za srednjoškolce (VIDEO)

FTN: Takmičenje u pravljenju mostova od špageta za srednjoškolce (VIDEO)

Novosadski Fakultet tehničkih nauka i Departman za građevinarstvo i geodeziju organizuju takmičenje u pravljenju mostova od špageta koje je namenjeno učenicima srednjih škola, 25. februara. Sve učesnike očekuju vredne nagrade, a prva nagrada iznosi 60.000 dinara.

Kao priprema za takmičenje, biće organizovana trening radionica, koj će se održati u subotu, 28. januara, u 10 časova, u zgradi Departmana za građevinarstvo i geodeziju u ulici Dr Sime Miloševića 12 u Novom Sadu.

Učesnici radionice će imati priliku da dobiju sve potrebne informacije i uputstva o izradi mosta od špageta od profesora i asistenata sa Fakulteta tehničkih nauka.

Svi zainteresovani srednjoškolci više informacija mogu pronaći ili se prijaviti na Internet stranici, kao  i na Fejsbuk grupi: "MOST OD ŠPAGETA – radionice i takmičenje".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje sahrane novi sad elektrovojvodina vremenska prognoza raspored sahrana i ispraćaja bebe zodijak isključenja struje raspored sahrana novi sad bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskopski znaci novosađani horoskop Isključenje struje pošte srbije dnevni horoskop Dom zdravlja Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo skupština grada novog sada Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod isključenje vode jkp lisje servisne informacije novi sad štrajk poštara novorođenčad betanija novosadsko porodilište