Galerija Matice Srpske: Predstavljanje Regionalnog naučnog centra

Galerija Matice Srpske: Predstavljanje Regionalnog naučnog centra

U Galeriji Matice srpske sutra, sa početkom u 17 časova, Institut za filozofiju i društvenu teoriju organizuje predstavljanje Regionalnog naučnog centra u Novom Sadu.

O značaju, ciljevima i radu Regionalnog naučnog centra govoriće Petar Bojanić, direktor Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, Ištvan Pastor, predsednik Skupštine Vojvodine, predstavnici Sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj, Nikola Tanić, pomoćnik ministra u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Mark Lošonc i Aleksandar Matković, koordinatori Centra.

Regionalni naučni centar u Novom Sadu predstavlja angažovanu naučno-istraživačku jedinicu iz oblasti humanistike i društvene teorije. Poseban naglasak stavljen je na rad mladih istraživača i veće prisustvo naučnika u javnom životu Vojvodine, kao i unapređenje saradnje na nivou srednjoistočne i jugoistočne Evrope.

Više o ovoj vesti pročitajte na sajtu RTV-a.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza Isključenje struje Vreme u Novom Sadu novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo dnevni horoskop horoskopski znaci Republički hidrometeorološki zavod zodijak bez struje jkp lisje betanija isključenja struje novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode elektrovojvodina bebe servisne informacije novi sad Nebojša Stefanović Elektrodistribucija Novi Sad bez vode pošte srbije sahrane novi sad raspored sahrana novi sad štrajk poštara Dom zdravlja Novi Sad