Galerija Matice Srpske: Predstavljanje Regionalnog naučnog centra

Galerija Matice Srpske: Predstavljanje Regionalnog naučnog centra

U Galeriji Matice srpske sutra, sa početkom u 17 časova, Institut za filozofiju i društvenu teoriju organizuje predstavljanje Regionalnog naučnog centra u Novom Sadu.

O značaju, ciljevima i radu Regionalnog naučnog centra govoriće Petar Bojanić, direktor Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, Ištvan Pastor, predsednik Skupštine Vojvodine, predstavnici Sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj, Nikola Tanić, pomoćnik ministra u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Mark Lošonc i Aleksandar Matković, koordinatori Centra.

Regionalni naučni centar u Novom Sadu predstavlja angažovanu naučno-istraživačku jedinicu iz oblasti humanistike i društvene teorije. Poseban naglasak stavljen je na rad mladih istraživača i veće prisustvo naučnika u javnom životu Vojvodine, kao i unapređenje saradnje na nivou srednjoistočne i jugoistočne Evrope.

Više o ovoj vesti pročitajte na sajtu RTV-a.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad RHMZ bez struje isključenja struje elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije isključenje vode betanija novosađani završni ispit JKP Vodovod i kanalizacija gradsko groblje bez vode mala matura raspored sahrana novi sad Vreme u Novom Sadu jkp lisje Isključenje struje vremenska prognoza novosadsko porodilište servisne informacije novi sad bebe dunavski park jkp novosadska toplana novorođenčad vremenska prognoza novi sad centralno groblje u Futogu sahrane