Gasi se brend WinWin, šta ako ste poručili robu ili vam je aparat u garanciji

Gasi se brend WinWin, šta ako ste poručili robu ili vam je aparat u garanciji

Brend WinWin prestao je zvanično juče sa radom. Kompanija Tehnomanija, kojoj pripada ovaj brend, donela je da odluku da će prodavnice nastaviti da posluju pod imenom Tehnomanija, a sajt je već ugašen.

Cilj nam je da imamo jedinstvenu mrežu maloprodaje i jedinstveno mesto za online kupovinu u okvirima jednog brenda. Fokusiranje na jedan brend omogućiće nam da vama, našim kupcima, pružimo bolje iskustvo kupovine  – navode u saopštenju.

Kako dodaju, ova promena unutar same kompanije neće ni na koji način nepovoljno uticati na postojeće porudžbine i obaveze koje imaju prema potrošačima.

Tehnomanija ističe da će sve što je već poručeno i kupljeno na WinWin sajtu biti dostavljeno u dogovorenom roku, a potrošačka prava potrošači mogu da ostvare, kao i do sada,  putem kontakt centra, mejla ili u bilo kojoj Tehnomanija radnji.

Za sva dodatna pitanja se možete obratiti Kontakt centru na broj 011 30 30 003 i to radnim danima od 08 do 21 čas, a subotom i nedeljom od 9 do 21 čas, ili na mail adresu  – navode u saopštenju.

Bizlife,rs podseća da je Tehnomanija preuzela WinWin 2019. godine, a sa njim i njegov brend Emmi.

Oceni vest:
1
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Duđe

  pre 42 dana i 4 sata

  Baščudo da se u državi koja je ekonomski tihar,kojoj čak i švajcarci i japanci zavise da se gase firme

  Oceni komentar:
  13
  24
 • Uvek skuplje u Srbiji

  pre 42 dana i 4 sata

  Nikakvo čudo za poznavaoce i klijente od samog nastanka.
  WinWin je prošao kao i manje banke. Integrisani su u veliki brend Tehnomanija, zajedno sa Emmy-jem i još nekim. Sad veliki brend gasi "filijale", ćerke.
  Redukcija, bato! Neću sad ovde, nema mesta, o porezu, odnosno prodaji bez PDV-a na foru robe za internet prodaju, radi kojeg je i WinWIn osnovan a kasnije Emmy.
  Mađari su sve ubili u pojam, jer imaju EU kredite i nižu cenu od naših.
  Naši niti imaju devizne kredite, niti smisao za trgovinu.

  Oceni komentar:
  5
  26
 • Ne kupujem kod njih

  pre 42 dana i 2 sata

  Ostali mi duzni 1350 dinara ( reklamiran proizvod u garanciji ). Uzeli mi i pare i proizvod. Pri tom su me ostetili i za ugradnju klime jer im je klima kasnila citavih 17 dana. ( Bila to Tehnomanija, WIn Win ili Emmi ... )

  Oceni komentar:
  2
  21
 • Лала

  pre 41 dan i 23 sata

  Nema ovde prava potrošača. Tehnomanija o ostali prodavci su prevaranti najgore kategorije koji otprilike napišu da ne znate da otvarate vrata frižidera da bi krivica bila vaša i da nemate prava na garantovana prava, garancija u toku. Sramota šta prodavci bele tehnike rade.

  Oceni komentar:
  0
  22
 • ns ja

  pre 41 dan i 23 sata

  Tehnomanija najgori prevaranti i lažovi! Sa više uređaja sam imao problema prilikom reklamacije a kod skupog neispravnog laptop-a sam svoja prava izborio uz pomoć advokata, sve su učinili da odustanem

  Oceni komentar:
  0
  27
 • Yo

  pre 41 dan i 8 sati

  Vec 18 godina kupujem iskljucivo u ADA computers. Nikada reklamacija, ljubaznost izuzetna i dok postoje, a nek im bog da zdravlja jos dugo, ostajem njihov zadovoljan kupac.

  Oceni komentar:
  1
  11
 • Jovana

  pre 41 dan i 3 sata

  CIKRUS!

  Oceni komentar:
  0
  6
 • Srdja

  pre 39 dana i 10 sati

  Sta bi bilo Tek da nismo ekonomski Tigar, ovako SE Gase firme sta bi Tek onda bilo , ma daleko smo mi od svih .

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Nije još počelo

  pre 39 dana i 7 sati

  Nije to samo kod nas. U Kini se naveliko gase firme. a amerikama. U evropskim zemljama.
  Nemačka, "puc'n zi", naveliko, zahvaljujući tome i našim vozačima, i pored sankcija amerike mi imamo po kućama Dell kompjutere proizvedene 2018-te , 2019-te do 2021, čija je originalna cena bila oko 1000 evra, a mi ih dobijamo po 140-350 sve sa legalnim OS-om.
  Jer je nekom pukla firma, a on jadničak tek nabavio nove računare.
  To zove SEKA.Svetska Ekonomska Kriza.
  A čekaj da vidiš događaje od 28.07 do 20.11.

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Ivan

  pre 39 dana i 2 sata

  Sve su to ista g....!

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Što jes' - jes'

  pre 38 dana i 14 sati

  Pa, u pravu si Ivane. Zato naša trgovina nigde ne stiže. U svetu je običaj, pravilo da se ne uzima provizija, marža, zarada veća od 15%. U ozbiljnim zemljama, ne mislim na Južnu ameriku i zabiti daleke od centara snabdevanja. A kod nas 50 - 300%. pa i 1500% za bežične punjače.
  Dok na zapadu čine sve da zadovolje klijenta, pa taman da im vrati proizvod bez kutije...
  Kod nas takođe čine sve - ali da izbegnu ostvarivanje garancije. Čitavi timovi se bave time kako zeznuti klijenta i naći razloge.

  Oceni komentar:
  0
  3