GENESIS BEAUTY CENTER: Carbofit oksigenacija podrška u procesu vantelesne oplodnje

GENESIS BEAUTY CENTER: Carbofit oksigenacija podrška u procesu vantelesne oplodnje

Za zdravlje jajnika, jajnih ćelija i spermatozoida dobra cirkulacija je jedan od ključnih faktora. Ukoliko planirate trudnoću ili se spremate za proces vantelesne oplodnje, Carbofit oksigenacija tela rehabilitovaće i osnažiti vaš organizam. Tretman cirkulaciju ubrzava čak 3 do 7 puta.


Kako Carofit oksigenacija može da pomogne

Kvalitet jajnih ćelija i spermatozoida jedan je od preduslova plodnosti. On utiče na to hoće li doći do oplodnje i implantacije.

Zdravlje jajnika, jajnih ćelija i spermatozoida određuju brojni faktori: godine starosti, hormonski status, gojaznost, stres, način života.

Posebno povoljno na njihov kvalitet utiče dobra cirkulacija. Poboljšanjem cirkulacije u reproduktivnom sistemu povećavaju se i šanse za trudnoću.


Kako Carbofit tretman izgleda

U specijalnoj komori koja je ispunjena stoprocentnim ugljen-dioksidom hermetički je zatvoren deo tela koji se tretira. Tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od indikacije.

Carbofit oksigenacija tela je potpuno prirodan tretman i može da se ponavlja neograničen broj puta. Tim tretmanom periferna cirkulacija se ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana.

Koji se sve efekti postižu Carbofit oksigenacijom

Obavljanje mikrocirkulacije i povećanje količine kiseonika povoljno utiče na kompletan organizam. Carbofit oksigenacija tela povećava imunološki status, podstiče stvaranje novih krvnih sudova.

Ubrzava bazalni metabolizam, pomaže da se zdravo i efikasno izgube kilogrami, što je u procesu vantelesne oplodnje često potrebno. Delotvoran je kod čitavog niza obolenja.


Kako se ti efekti postižu

Za vreme Carbofit tretmana ugljen-dioksid prolazi kroz kožu, a njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.

Da bi se dejstvo ugljen-dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15-tak minuta u sauni na temperaturi od 50 – 60 stepeni.

Za klijente koji su u procesu VTO preporučuje se 10 tretmana u kontinuitetu, svaki dan po 1 tretman, 10 dana pre menstrualnog ciklusa. Tretman takodje koriste i muški klijenti u procesu VTO, 3-4 puta nedeljno, takođe minimalno 10 tretmana.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 čas, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu

 

PR tekst

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

matičar novi sad astrologija tomislav mandić pošte srbije bez vode raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad gradonačelnik Miloš Vučević jkp lisje elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad zodijak dnevni horoskop betanija Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje Isključenje struje sahrane novi sad štrajk u pošti bez struje novosadsko porodilište obustava rada štrajk poštara isključenje vode novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija horoskop raspored sahrana i ispraćaja bebe