GENESIS BEAUTY CENTER: Kako da lipolizom pobedite uporne masne naslage

GENESIS BEAUTY CENTER: Kako da lipolizom pobedite uporne masne naslage

Imate lokalizovane masne naslage na određenim regijama, toliko uporne da vam se čini da ne postižete nikakav napredak, uprkos svim naporima? Upravo u tim situacijama pomaže lipoliza mezoterapijom, tretman koji vas do željenog efekta dovodi lako i bez perioda oporavka.

Kako tretman lipolize izgleda

- Ultratankim iglicama u željenu regiju ubrizgava se lipolitik, direktno u lokalizovane masne naslage. Tako postižemo da do topljenja masnih naslaga dođe upravo u željenoj regiji, a ujedno dolazi i do njenog reoblikovanja – kaže dr Tamara Malenković, stručnjak Genesis Beauty centra.

Ona ističe da je lipoliza mezoterapijom bezbedna procedura koja traje kratko. Željeni efekat postiže se uglavnom serijom od 3 do 5 tretmana, a postupak se ponavlja nakon 4 nedelje. Vaš ritam procenićete u saradnji sa stručnjacima Genesis Beauty centra, na besplatnoj konsultaciji.Odlična alternativa za liposukciju

- Za lipolizu se koristi jedan od najvažnijih enzima koji učestvuju u regulisanju ćelijskog metabolizma. Reč je o fosfatidin holinu (PPC). On normalizuje metabolizam masti i belančevina, učestvuje u obezbeđivanju uslova za rad imunog sistema. Vrstu i količinu lipolitika određujemo mi, lekari, u zavisnosti od potreba klijenta – kaže doktorka Malenković.

Prema njenim rečima, veliku popularnost lipoliza mezoterapijom postiže i činjenicom da je odlična zamena za liposukciju, jer nema perioda oporavka, a ukoliko se pridržavate režima zdravog načina života, rezultati koji se postižu lipolizom su trajni.


Kako dovodi do rezultata

- Osnovna prednost lipolize mezoterapijom nad, recimo, klasičnim dijetama je što će ona masne ćelije da razgradi u potpunosti, njihov zid i vezivne pregrade. Time onemogućavamo da dođe do ponovnog nagomilavanja masnih naslaga u regiji koju tretiramo. Ono što se zapravo dešava tokom procesa je da lipolitik koji se ubrizgava topi masne ćelije i oslobađa masne kiseline. Potom ih hidrolizuje i čini ih rastvorljivim u tečnoj sredini. Masne kiseline van masnih ćelija su signal takozvanim čistačima našeg organizma da ih odnesu u jetru gde se dalje metabolišu – kaže dr Tamara.


Kakve su reakcije nakon lipolize

Na mestu uboda mogu da se jave blag otok, crvenilo, ili modrice koje su prolaznog karaktera i povući će se za nekoliko dana. Nakon lipolize dobro je da se uradi i limfna drenaža, ručna ili putem aparata.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 čas, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu

PR tekst

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

protest taksista servisne informacije jkp novosadska toplana matičar novi sad isključenje vode isključenja struje 27. novosadski maraton vremenska prognoza novi sad bebe Aleksandar Vučić servisne informacije novi sad bez vode novosadsko porodilište novorođenčad RHMZ klinika za ginekologiju i akušerstvo izmena režima saobraćaja raspored sahrana i ispraćaja novosađani betanija Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad sahrane novi sad Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija novosadska policija elektrovojvodina bez struje KCV jkp lisje