GENESIS BEAUTY CENTER: Kako da pravilno negujete kožu lica tokom leta

GENESIS BEAUTY CENTER: Kako da pravilno negujete kožu lica tokom leta

Hidratacija, to je ključna reč za negu lica tokom leta. Pored brojnih užitaka i blagodeti koje nam jako sunce donosi, ono iziskuje posebnu, intenzivnu i prilagođenu negu lica, kako bi visoke temperature i štetno zračenje što manje loše uticali na njega.

Zaštita od sunca je obavezna

Ona sprečava ozbiljna oboljenja kože u budućnosti i usporava njeno starenje. UV zaštitu važno je nanositi nekoliko puta, u predviđenim vremenskim intervalima, kad god ste izloženi suncu. To je neophodan deo nege lica kako koža ne bi izgubila na elastičnosti, niti dehidrirala.

Čistite kožu češće

Tokom leta pojačano se znojimo, koža proizvodi više ulja nego kada su temperaturni uslovi umereniji. Problemi sa bubuljicama stoga su mnogo češći. Preporuka je da se ujutru, kada još niste izloženi svim negativnim faktorima, koriste blaža sredstva, a uveče, nakon izlaganja suncu i znojenja, kada su pore začepljene, a koža lica masna, potrebno je jače kozmetičko sredstvo kako bi se uklonile sve naslage.Birajte „letnje“ preparate

O hemijskom sastavu kozmetičkih prepata veoma je važno da vodite računa tokom leta. Izbegavajte one koji mogu da utiču na dehidrataciju kože i koji će je lišiti ulja neophodnih tokom letnjih meseci, da bi se održala Ph vrednost i prirodna zaštita kože od sunca.

Proizvode koji su na bazi kiselina ili sadrže alkohol stavite po strani, kao i teške kreme koje začepljuju pore, čine da se gomilaju masti i stvaraju bubuljice. Ukoliko niste sigurni kako treba da izgleda pravilna nega vašeg lica tokom leta, stručnjaci Genesis beauty centra mogu da vas posavetuju i negu potpuno prilagode stanju vaše kože.


Hidriranje je najvažnije

Ne samo redovnim unosom dovoljne količine tečnosti, prvenstveno vode, nego i kozmetičkim preparatima. Ali visoke temperature iziskuju i pojačanu "pomoć" za vašu kožu i osnaživanje putem kozmetičkih tretmana koji će osnažiti i efekte svakodnevne hidratacije, ali i "probuditi" lice da se aktivnije samo štiti.

Power hialuronic je tretman namenjen za hidrataciju, na bazi visoko koncentrovanog hijalurona prirodnog porekla. Moćno osveženje, biostimulacija i osećaj mladalačkog izgleda efekti su tog tretmana. Primenljiv je već od dvadesete godine života i namenjen svim tipovima kože. Taj program kreiran je tako da dubinski hidrira kožu, ali i da je ujedno zaštiti od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog uticaja spoljnih agresivnih faktora.

Hidradermija je tretman lica koji podrazumeva dubinsku hidrataciju, osveženje i pročišćenje. Osim što hidrira osetljivu kožu, taj tretman omogućava čišćenje lica bez tople pare, što je veoma zahvalno za kožu sa pozadinskim crvenilom. To je nadasve opuštajući tretman koji se prilagođava različitim potrebama svih delova lica, vrata i dekoltea.


Hidradermija lift
 je tretman kojim se postiže lifting kože lica i vrata tako što se deluje na musklulaturu lica koja je odgovorna za mlad i svež izgled. Pored mišića lica i vrata, stimuliše se i limfa koja je najčešće usporena, a to se najviše odražava na očnoj zoni.

Hidradermija lift očne zone je tretman koji ciljano deluje na zatezanje regije oko očiju, stimuliše se kružni očni mišić čime se postiže efekat podizanja kapaka i podmlađenog izgleda. Isto tako deluje se protiv nadutosti očne zone jer se poboljšava i protok limfne tečnosti pa se sprečava zaržavanje i nagomilavanje limfe u očnoj zoni.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 čas, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova.
Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu.

 Promo tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan