GENESIS BEAUTY CENTER: Lasersko podizanje grudi – za trajne efekte

GENESIS BEAUTY CENTER: Lasersko podizanje grudi – za trajne efekte

Trudnoća, dojenje, slabljenje vezivnog tkiva i biološko starenje su razlozi koji dovode do opuštanja dojki.

Za razliku od delova tela sačinjenih od mišića koji im daju elastičnost i čvrstinu, ženske grudi sastavljene su od masnoća i vezivnog tkiva, koji su podložniji promenama i slabljenju. Na njihov izgled, uz to, utiče i sila gravitacije koja ih "vuče" na dole.

- Iako se smatra da je reč o problemu koji ženama postaje aktuelan oko četrdesete godine života, postoje faktori koji mogu da doprinesu da se on javi i ranije. Najčešći među njima je nagli gubitak kilograma.Telesna masnoća se izgubi, a koža ne dobije dovoljno vremena da se tome prilagodi. Ona se tada opušta i vaše grudi gube svoju prirodnu potporu – kaže dr Tamara Malenković, stručnjak Genesis beauty centra.

Čak i nošenje pogrešnog grudnjaka koji im ne daje odgovarajuću potporu mnogo brže može da dovede do opuštanja grudi. Smatra se da je "životni vek" grudnjaka šest do devet meseci.Laser odmah i bezbolno učvršćuje tkivo

Laserski tretman grudi je metoda koja laserskim zracima stimuliše kolagen. To je bezbolan tretman i traje oko 30 minuta.

- Važno je napomenuti da taj tretman ne dovodi do uvećanja grudi, već do njihovog podizanja. Smanjujemo rastojanje između ključne kosti i bradavice. Rezultati su uočljivi odmah, a po tretmanu se grudi podižu 2 cm – kaže dr Tamara i dodaje da je laserski tretman grudi dozvoljeno raditi na svakih šest meseci kao i da su efekti nakon tretmana trajni.


Kako tretman laserom deluje

Tokom ove metode stimulišu se i kondenzuju kolagena vlakna kože. On utiče na stvaranje novog potpornog tkiva i novih ćelija dubljih slojeva kože.

Laserom se tretira kompletna prednja strana gudnog koša. Skraćenje i stimulacija kolagena postižu se nakon prvog tretmana, što omogućava da rezultati odmah budu vidljivi.


Tretman laserom bezbedan je za tkivo dojki. S obzirom na to da se deluje samo na površne slojeve, na kožu, tkivo dojke se ne oštećuje.

- Jedini period kada se ne preporučuje tretman dojki laserom je u periodu trudnoće i dojenja – napominje dr Tamara.

Tretman grudi laserom ne zahteva nikakvu pripremu i odmah nakon njega možete da nastavite sa redovnim aktivnostima.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk  i Instagram. 


PR tekst

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

štrajk poštara jkp lisje betanija isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod horoskopski znaci novosadsko porodilište novosađani servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje novorođenčad vremenska prognoza dnevni horoskop raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina Dom zdravlja Novi Sad zodijak horoskop isključenje vode bebe bez vode Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad skupština grada novog sada pošte srbije Isključenje struje raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević