GENESIS BEAUTY CENTER: Naši stručnjaci donose inovacije iz Barselone

GENESIS BEAUTY CENTER: Naši stručnjaci donose inovacije iz Barselone

Skeyndor, prestižna španska kompanija sa tradicijom dugom 50 godina i sopstvenom proizvodnjom visokoselektivne, profesionalne kozmetike, organizovala je u svom sedištu u Barseloni trodnevnu edukaciju za najuspešnije kozmetičare koji u svom radu koriste tu liniju.

Među 20 učesnika iz region abila je i Monika Rozić, kozmetičarka Genesis beauty centra iz Novog Sada. 

Još više dobrih rešenja za kožu u Genesis beauty centru

- Vrhunski stručnaci, predavači Skeyndor akademije predstavili su nam nove formule i proizvode, kao i mogućnosti kombinovanja različitih formula, za različite vrste problema kože.

Pored teorijskog dela, jednako je bio zastupljen i praktičan rad, kaže Monika i dodaje da je sve to rezultat predanog nastojanja Skeyndor stručnjaka da, prateći potrebe kože, daju nova dobra rešenja.


Upravo tu su i motivi saradnje Genesis beauty centra sa kompanijom Skeyndor, jer je naše polazište da svaka koža ima svoja stanja i da pristup nezi mora da bude individualizovan. Da osluškuje šta vaša koža u  tom trenutku poručuje.


Unapređenje tretmana vođeno potrebama kože

- Poseban akcenat stavljen je na sve dobrobiti koje donosi novi Power C tretman. Bogat je vitaminom C koji je našoj koži neophodan zbog visoke antioksidativne moći. Ta formula takođe neutrališe slobodne radikale, stimuliše proizvodnju kolagena, povećava čvrstinu i elastičnost kože, sprečava i umanjuje bore.


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu tima naučnika, Skeyndor danas uživa poverenje beauty profesionalaca u više od 50 zemalja sveta. Njihovi proizvodi, tretmani i metodologija dostupni su vam u Genesis beauty centru.

Od specijalizovanih stručnjaka Genesis beauty centra, sa višegodišnjim iskustvom u oblasti nege kože i estetike,dobićete savet koji tretmani i koja njihova dinamika će vas dovesti do najboljeg rezultata, ali i kakvom vrstom nege kod kuće možete da doprinesete boljem efektu tretmana i stanju vaše kože.


- Predivan je osećaj kada o nekom proizvodu slušate od stručnjaka koji je osmislio tu formulu, koji je doprineo da se brojni problemi kože reše
, kaže Monika i dodaje da je na nju jak utisak ostavio i obilazak same Skeyndor fabrike.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama fb @genesisbeautycenter i instagram @genesis_beautycenter.

 

PR tekst

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad korona virus bez struje izmena trase autobusa servisne informacije novi sad betanija bez vode zdravlje JGSP "Novi Sad" sahrane novi sad isključenja struje astrologija Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja horoskop dnevni horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode elektrovojvodina Novosadska racija jkp lisje bebe zodijak klinika za ginekologiju i akušerstvo uhapšen diler vlada srbije novosadsko porodilište obeležavanje novosadske racije raspored sahrana novi sad