GENESIS BEAUTY CENTER: Novi Sad dobio najsavremeniji centar lepote i zdravlja

GENESIS BEAUTY CENTER: Novi Sad dobio najsavremeniji centar lepote i zdravlja

"Svrha znanja je da stalno raste i da stvara dobre promene. Originalnim Genesis konceptom brinemo o zdravlju naših klijenata već 12 godina. Genesis beauty center je logičan sled daljeg grananja tog programa i bolnice Genesis, jer smo želeli da stečeno znanje primenimo u svim oblastima u kojima imamo iskustvo."

Tim rečima dr Zorica Crnogorac obrazložila je odluku da u Novom Sadu otvori i najsavremeniji centar lepote i zdravlja, Genesis beauty center. U moderno uređenom prostoru sve je usmereno ka tome da klijent dobije vrhunsku uslugu, ali i potpunu izolaciju od svega, savršen mir u terminu koji je odabrao.Carbofit tretman, najpopularniji u svetu, sada i u Novom Sadu

Kompletna kozmetička revitalizacija lica, tela i kose, laserski tretmani najnovije generacije, masaže, sauna, pedikir, manikir, samo su deo bogate ponude centra.

- Posebno smo ponosni na činjenicu da je u Novi Sad, zahvaljujući Genesis beauty centru stigao i Carbofit, tretman oksigenacije koji je zbog visoke efikasnosti trenutno najpopularniji u svetu. Za teške izazove, poput sportskih takmičenja, ali i za borbu sa brojnim bolestima, Carbofit tretman efikasno ojačava organizam – naglasila je dr Crnogorac.

Ona dodaje da je reč o potpuno prirodnom tretmanu tokom kog se povećanim oslobađanjem kiseonika periferna cirkulacija ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana. S obzirom na to da je upravo cirkulacija jedan od ključnih faktora za zdravlje, indikacije za Carbofit tretman veoma su brojne, kao i rezultati koji se njime postižu.

- U lečenju steriliteta, kod hroničnih bolova, reumatskih oboljenja, bolesti vena i arterija, sportskih povreda, kod migrena i drugih vazomotoričkih glavobolja, vrtoglavica, ali i za oporavak i za mršavljenje, Carbofit je odlično rešenje.


Laseri najnovije generacije

Na potpuno prirodan način, laserskim “buđenjem” mehanizama obnavljanja koje naša koža već ima, postižu se značajne i kvalitetne promene na celom telu. Tretmani celulita, strija, uklanjanje kapilara i ožiljaka, trajna epilacija, uklanjanje hiperpigmentacija, tretman rozacee, terapija akni i proširenih pora, samo je deo tema kojima se bavi ovaj stručan tim.

- Posebno interesovanje vlada za kombinacije za koje smo se odlučili jer su se rezultatima višestruko potvrdile u praksi. Skraćuju put do promene, a povećavaju njen kvalitet. Tu pre svega mislim na podmlađivanje 3D i 4D laserom uz PRP – ističe dr Crnogorac.

Hijaluronski fileri trenutno su među najpopularnijim tretmanima za postizanje finih promena, pa je toj metodi podmlađivanja u Genesis beauty centru posvećena posebna pažnja. Na listi usluga su i lipoliza, mezoslim, maderoterapija i sve ostale vrste masaža, kao i specijalne masaže lica.


Personalizovani
Genesis beauty koncept

Bilo da je reč o tretmanima lica, tela ili kose, polazište je svaki klijent ponaosob. Pristup je u potpunosti individualizovan. Na osnovu analize trenutnog stanja kože, ali i promenljivih faktora i uslova kojima ste izloženi, stručnjaci Genesis beauty centra preporučuju najpovoljniji tretman, ali i liniju proizvoda, kao i dinamiku susreta. Skin diagnostic vam odmah – i besplatno, pruža informaciju o tome u kakvom je stanju vaša koža i šta joj je najpotrebnije. U Genesis beauty centru time se započinje i završava svaki proces.

- Naša koža ima različita stanja, tokom dana i tokom života. Neadekvatan tretman lako može da dovede do disbalansa. Uz lasere najnovije generacije koristimo i kozmetiku renomiranih proizvođača. Metodologija koju koristimo u radu je takva da mogu da je iznesu samo profesionalno obučeni i specijalizovani kadrovi. Verujemo da upravo to pravi značajnu razliku u kvalitetu. Kao i činjenica da svi mi jako volimo svoj posao –  zaključuje dr Crnogorac.


Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk  i Instagram. 


PR tekst

Oceni vest:
8
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan