GENESIS BEAUTY CENTER: Novi Sad dobio najsavremeniji centar lepote i zdravlja

GENESIS BEAUTY CENTER: Novi Sad dobio najsavremeniji centar lepote i zdravlja

"Svrha znanja je da stalno raste i da stvara dobre promene. Originalnim Genesis konceptom brinemo o zdravlju naših klijenata već 12 godina. Genesis beauty center je logičan sled daljeg grananja tog programa i bolnice Genesis, jer smo želeli da stečeno znanje primenimo u svim oblastima u kojima imamo iskustvo."

Tim rečima dr Zorica Crnogorac obrazložila je odluku da u Novom Sadu otvori i najsavremeniji centar lepote i zdravlja, Genesis beauty center. U moderno uređenom prostoru sve je usmereno ka tome da klijent dobije vrhunsku uslugu, ali i potpunu izolaciju od svega, savršen mir u terminu koji je odabrao.Carbofit tretman, najpopularniji u svetu, sada i u Novom Sadu

Kompletna kozmetička revitalizacija lica, tela i kose, laserski tretmani najnovije generacije, masaže, sauna, pedikir, manikir, samo su deo bogate ponude centra.

- Posebno smo ponosni na činjenicu da je u Novi Sad, zahvaljujući Genesis beauty centru stigao i Carbofit, tretman oksigenacije koji je zbog visoke efikasnosti trenutno najpopularniji u svetu. Za teške izazove, poput sportskih takmičenja, ali i za borbu sa brojnim bolestima, Carbofit tretman efikasno ojačava organizam – naglasila je dr Crnogorac.

Ona dodaje da je reč o potpuno prirodnom tretmanu tokom kog se povećanim oslobađanjem kiseonika periferna cirkulacija ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana. S obzirom na to da je upravo cirkulacija jedan od ključnih faktora za zdravlje, indikacije za Carbofit tretman veoma su brojne, kao i rezultati koji se njime postižu.

- U lečenju steriliteta, kod hroničnih bolova, reumatskih oboljenja, bolesti vena i arterija, sportskih povreda, kod migrena i drugih vazomotoričkih glavobolja, vrtoglavica, ali i za oporavak i za mršavljenje, Carbofit je odlično rešenje.


Laseri najnovije generacije

Na potpuno prirodan način, laserskim “buđenjem” mehanizama obnavljanja koje naša koža već ima, postižu se značajne i kvalitetne promene na celom telu. Tretmani celulita, strija, uklanjanje kapilara i ožiljaka, trajna epilacija, uklanjanje hiperpigmentacija, tretman rozacee, terapija akni i proširenih pora, samo je deo tema kojima se bavi ovaj stručan tim.

- Posebno interesovanje vlada za kombinacije za koje smo se odlučili jer su se rezultatima višestruko potvrdile u praksi. Skraćuju put do promene, a povećavaju njen kvalitet. Tu pre svega mislim na podmlađivanje 3D i 4D laserom uz PRP – ističe dr Crnogorac.

Hijaluronski fileri trenutno su među najpopularnijim tretmanima za postizanje finih promena, pa je toj metodi podmlađivanja u Genesis beauty centru posvećena posebna pažnja. Na listi usluga su i lipoliza, mezoslim, maderoterapija i sve ostale vrste masaža, kao i specijalne masaže lica.


Personalizovani
Genesis beauty koncept

Bilo da je reč o tretmanima lica, tela ili kose, polazište je svaki klijent ponaosob. Pristup je u potpunosti individualizovan. Na osnovu analize trenutnog stanja kože, ali i promenljivih faktora i uslova kojima ste izloženi, stručnjaci Genesis beauty centra preporučuju najpovoljniji tretman, ali i liniju proizvoda, kao i dinamiku susreta. Skin diagnostic vam odmah – i besplatno, pruža informaciju o tome u kakvom je stanju vaša koža i šta joj je najpotrebnije. U Genesis beauty centru time se započinje i završava svaki proces.

- Naša koža ima različita stanja, tokom dana i tokom života. Neadekvatan tretman lako može da dovede do disbalansa. Uz lasere najnovije generacije koristimo i kozmetiku renomiranih proizvođača. Metodologija koju koristimo u radu je takva da mogu da je iznesu samo profesionalno obučeni i specijalizovani kadrovi. Verujemo da upravo to pravi značajnu razliku u kvalitetu. Kao i činjenica da svi mi jako volimo svoj posao –  zaključuje dr Crnogorac.


Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk  i Instagram. 


PR tekst

Oceni vest:
7
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija četnici novosadsko porodilište betanija bez vode bez struje isključenje vode JGSP "Novi Sad" novosađani jkp lisje bez grejanja servisne informacije novi sad sahrane elektrovojvodina Draža Mihailović novi sad Petrovaradin jkp novosadska toplana Branka Bežanov raspored sahrana novi sad telep jkp čistoća klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu bebe isključenja struje vremenska prognoza novorođenčad