GENESIS BEAUTY CENTER: PROBUDITE LEPOTU RUKU I NOKTIJU

GENESIS BEAUTY CENTER: PROBUDITE LEPOTU RUKU I NOKTIJU

Stručnjaci Genesis beauty centra osmislili su za vas kompletan proces individualizovane nege ruku i noktiju. U zavisnosti od trenutnog stanja kože ruku i noktiju, preporučiće vam tretmane za negu, opuštanje i ulepšavanje koji će postati vaš nezaobilazni ritual.

U prelepo uređenom i opuštajućem prostoru, uz stručan tim, pružićemo vam sve što vašim rukama i noktima treba, a relaksirajući efekat svakog od tih tretmana, obavezan je deo procesa.

Prvi utisak o vama, ne samo drugih, već i onaj najbitniji, koji gradite sami o sebi, biće znatno drugačiji nakon ovih tretmana.


Probudite lepotu ruku i noktiju

U Genesis beauty centru na raspolaganju radi se manikir, piling ruku, parafinsko pakovanje ruku, SPA amnikir, lakiranje, polumanikir, trajni lak, trajni lak uz nadogradnju i dopunu, skidanje trajenog laka, nadogradnja noktiju gelom, ojačanje noktiju gelom, dopuna noktiju gelom, skidanje nadogradnje I korekcija nokta.


Ruke stare najbrže

Koža ruku stari brže nego koža lica, tanka je, lako gubi svežinu i mladalački izgled. Gotovo nepogrešivo odaje godine. Proces starenja ubrzava i stalna izloženost štetnim atmosferskim uticajima, svakodnevno pranje šaka, kao i upotreba deterdženata.

Da bi se sačuvala prirodna barijera koja kožu ruku štiti od starenja, neophodna je i njihova svakodnevna nega. Najpre se menjaju tekstura i kvalitet kože, ona postaje grublja, često se javlja i pigmentacija. Nakon toga gube se potkožne masti što rezultira smanjenom elastičnošću i naglašavanjem koštane strukture.

Preporučuje se da se već od tridesete godine počne sa prvim, blagim, revitalizirajućim i regenerativnim tretmanima, kako zbog prevencije, tako i zbog ublažavanja prvih znakova starenja.


Tretmani podmlađivanja šaka

Najbolja kombinacija za podmlađivanje šaka su laserska i PRP metoda, ali i mezoterapija i hijaluronski fileri daju odlične rezultate.

Laserski tretmani podstiču stvaranje novog kolagena i elastina u koži i doprinose njenom zatezanju, dok PRP metoda, tretman krvom plazmom, faktorima rasta utiče na to da se koži vrati svežina i mladolik izgled.


Za bolju cirkulaciju, hidrataciju i za jačanje vezivnog tkiva preporučuje se mezoterapija, ubrizgavanje koktela čiji su sastojci i količina potpuno prilagođeni vama, stanju kože i efektu koji želite da postignete tretmanima. Ona pomaže da koža dobije sve aminokiseline i elastine koji joj nedostaju i jača potkožno tkivo.

Za nadonadu volumena usled gubljenja potkožne masti odlično rešenje su hijalurnoski fileri. Oni koži vraćaju izgubljenu hidriranost, tonus i jedrinu.

Za uklanjanje takozvanih staračkih pega, odnosno pigmentacije, veoma su efikasni i hemijski pilinzi. Osobama sa suvom, dehidriranom kožom ali i za šake sa namreškanom kožom i sa finim borama preporučuje se i piruvični piling koji odlično osvežava. Pigmentacije odlično osvetljava i retinoični piling.

Šta je najbolje za vas

Koja kombinacija tretmana je najpovoljnija za vas, proceniće lekar nakon konsultacije i pregleda i u skladu sa tim preporučiće vam onu koja bi, s obzirom na vaše trenutno stanje, dala najoptimalnije rezultate.

Na ruke često obraćamo manje pažnje nego na lice iako su čak i više izložene nepovoljnim uticajima. Da bi se sačuvao mladalački izgleda šaka, potrebni su vreme i upornost. Redovna nega pomaže da se starenje odloži, ali uz uslov da ste šake negovali 20 meseci bez prestanka.

Savremeni tretmani će, za razliku od nege, tragove starenja kože sa ruku ukloniti potpuno i na prirodan način, buđenjem mehanizama koje ona već ima.


Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 časova, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu


PR tekst

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan