GENESIS BEAUTY CENTER: Uz naše fit programe do savršene linije

GENESIS BEAUTY CENTER: Uz naše fit programe do savršene linije

Ukoliko se sa pripremama krene na vreme, dobija se prilika da leto provedete u formi kakvu ste oduvek želeli. To pre svega znači čitav niz dobrobiti i za vaše zdravlje. Da bi se rezultati postigli, ali i održali, potreban je pre svega kontinuitet, spremnost na promene, kao i uvođenje zdravih životnih navika.

Carbofit program – hit u svetu

Tajna idealne forme holivudskih zvezda konačno je otkrivena i dostupna i kod nas, u Novom Sadu, upravo zahvaljujući Genesis Beauty centru. Reč je o Carbofit oksigenaciji.

U specijalnoj komori koja je ispunjena stoprocentnim ugljen-dioksidom i iz koje je prethodno izvučen ambijentni vazduh, hermetički je zatvoren deo tela koji se tretira.

Carbofit oksigenacija tela je potpuno prirodan tretman i može da se ponavlja neograničen broj puta. Tim tretmanom periferna cirkulacija se ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana. Telo se tretira čistim ugljen-dioksidom. Tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od indikacije.Da bi se dejstvo ugljen-dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15-tak minuta u sauni na temperaturi od 50 – 60 stepeni. Za vreme Carbofit tretmana ugljen-dioksid prolazi kroz kožu, a njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani "Bohr efekat" koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.

Carbofit otapa masnoće i povećava mišićnu masu. Smanjuje i redukuje strije. Zdravo i efikasno uklanja celulit. Brzo i lako se gube kilogrami. Dok vi ležite i uživate, Carbofit radi za vas.

Carbo program podrazumeva 10 vezanih tretmana, prema dinamici koju ustanovite sa našim stručnjacima, a na raspolaganju vam je I Carbo slim opcija od 5 tretmana Carbofit oksigenacije.

Program Maderoterapija – oklagijama protiv celulita

Zbog brzih, vidljivih i trajnih rezultata, maderoterapija je za kratko vreme postigla veliku popularnost. Poznata je i kao "terapija oklagijama" zbog rekvizita koji se tokom te vrste masaže koriste.

Reč je o dubljem vidu masaže koji je namenjen osobama koje imaju neproporcionalno lokalizovane masne naslage, bore, celulit i višak vode. Maderoterapija omogućava intenzivan pritisak na celulit i masne naslage otklanja sa svim toksinima.

Tehnika podrazumeva seriju pokreta koji se ponavljaju uz korišćenje različitih drvenih elemenata. Razbija se uporan celulit, a koža se ravna i zateže. S obzirom na to da se radi prirodnim materijalima, nema kontraindikacija.Masažom se zapravo stimuliše limfni sistem koji pomaže izbacivanje toksina iz našeg tela. Ravnomernim i ritmičkim pokretima protok limfe se stimuliše, aktivira se metabolizam i organizam sam počinje da radi na izbacivanju toksina, masnih naslaga i celulita.

Tretman podrazumeva individualan pristup klijentu i traje od 45 do 60 minuta, a preporučuju se najmanje dve serije od po 10 tretmana. Rade se svakog drugog ili trećeg dana. Ukoliko želite da se oslobodite celulita na nogama ili bedrima lakše i brže nego klasičnom anticelulit masažom, čak duplo brže tačnije, to je pravi tretman za vas.

U paketu Maderoterapija očekuje vas 10 tretmana maderoterapije, 1 Carbofit tretman i 20 minuta saune.

Anticelulit program

Ukoliko je vaš problem prvenstveno celulit, preporučujemo da odaberete ovaj program koji podrazumeva 10 anticelulit tretmana, 1 tretman Carbofit oksigenacije i 20 minuta saune.

Kombinujete ih u zavisnosti od toga kakvo je trenutno stanje vase kože, a dimaniku ćete ustanoviti u dogovoru sa stručnjacima Genesis Beauty centra.

Anticelulit tretman podrazumeva ručnu masažu u trajanju od 30 minuta, koja je u potpunosti prilagođena tipu i stepenu celulita.Fit program- kompletna revitalizacija

Ovim paketom nastojali smo da objedinimo sve i upravo zbog sveukupnih efekata koje pruža, najpopularniji je među našim klijentima i klijentkinjama.

On podrazumeva 6 tretmana maderoterapije, 3 tretmana limfne drenaže, dva tretmana Carbofit oksigenacije i 20 minuta saune.

Limfna drenaža je postupak koji se primenjuje kako bi se poboljšala venska cirkulacija, ali i protok limfe i detoksikacija organizma generalno. Takođe, ona doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti, ali i jačanju imunološkog sistema.

Koji od ovih programa vam najviše pogoduje, kojim ćete da postignete najbolje rezultate, takođe možete, pre konačne odluke, da se posavetujete sa stručnjacima Genesis Beauty centra.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je radnim danima od 8 do 21 čas, subotom od 8 do 18 časova, a nedeljom od 9 do 17 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na Fejsbuku i Instagramu

PR tekst

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan