GENESIS BEAUTY CENTER: Voleli biste efekte mezoterapije, ali ne volite iglice – mi imamo rešenje

GENESIS BEAUTY CENTER: Voleli biste efekte mezoterapije, ali ne volite iglice – mi imamo rešenje

Bore na licu, poremećaji pigmentacije, dehidrirana i opuštena koža lica, vrata i dekoltea, ali i svi ostali izazovi koje pred lice stavljaju godine – sve su to problemi koji se uspešno tretiraju mezoterapijom.

Reč je o medicinskoj tehnici ubrizgavanja različitih aktivnih supstanci u dublje slojeve kože i potkožno tkivo, a sastav mezoterapijskih koktela zavisi od problema koji se tretira.

Klasičan proces mezoterapije podrazumeva ubrizgavanje mezoterapijskih koktela, preparata baziranih na različitim aktivnim supstancama, tankim iglicama, u vrlo malim količinama, u određenu regiju dubine i do 2,5 milimetara.


Aparaturna mezoterapija, isti efekat – bez iglica

To je revolucionarna estetska, nehirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji deo kože, mezoderm, bez upotrebe igala.

Tretman je potpuno siguran, bez povreda, podliva i bola, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti vaša najzahtevnija očekivanja.


Namenjena je svima koji žele da uklone bore, posvetle hiperpigmentacije, osveže ten i učvrste tonus kože lica i tela, kao i za sve koji žele da redukuju celulit i masne naslage.

Koja od tri vrste aparaturne mezoterapije će dati najbolje efekte za trenutno stanje vaše kože, proceniće i posavetovaće vas stručnjaci Genesis beauty centra.

Mesobright je intenzivan vitaminski koktel sa efektom ujednačavanja tena kože i visokog sjaja.

Mesofiler popunjava bore i učvršćuje kožu lica, vrata i dekoltea.

Mesobright lift pruža višestruki nehirurški lifting efekat.


Šta je važno pre i posle tretmana

Za uspešnost tretmana veoma je važan sastav koktela i on se prilagođava potrebama svakog pojedinačnog pacijenta. To može da bude hijaluronska kiselina, ali i različiti prirodni i biljni ekstrati, vitamini, minerali, enzimi, aminokiseline, faktorerasta.

Tretman počinje temeljnim čišćenjem i odmašćivanjem kože, kako bi se postigla bolja i kvalitetnija prodornost aktivnih supstanci, a nakon toga se unosi odabrani mezokoktel. On prodire do željenog sloja kože i dovodi do stimulacije stvaranja kolagena i na taj način regeneriše kožu.

Pre tretmana preporučljivo je da se pojede manji obrok bogat proteinima, a na sam dan tretmana trebalo bi izbegavati napitke i hranu koji sadrže kofein. Nedelju dana pre tretmana trebalo bi da se obustavi i primena aspirina i srodnih lekova.

Tretmani mezoterapije vrlo su komforni, mogu da se rade u bilo koje doba godine, bez obzira na to da li je koža osunčana ili nije.

Svojim redovnim aktivnostima možete da se vratite odmah nakon tertmana. Tople kupke treba da izbegavate narednih 8 sati, a nanošenje šminke minimum 4 do 8 sati nakon tretmana. Intenzivnu fizičku aktivnost ne bi trebalo da imate u prvih 48 sati, kao i druge različite tretmane 72 sata nakon mezoterapije.


Kakvi efekti se postižu aparaturnom mezoterapijom

Rezultati variraju u zavisnosti od životne dobi i intenziteta problema koji se tretira. Koža odmah posle tretmana izgleda osveženo. Kod većine pacijenata značajni rezultati počinju da se uočavaju posle 3 do 4 tretmana. Obično se i preporučuju 2 do 4 tretmana.

Mezoterapijom postiže se efekat liftinga i zatezanja, umanjuju se bore i vraća se sjaj licu. Pojačava se elastičnost i hidriranost kože lica, vrata i dekoltea. Ova terapija podmlađivanja pokazala se i kao vrlo efikasna za popravljanje posttraumatskih kožnih nesavršenosti.


Zašto mezoterapija

Konstantna nega mezoterapijskim koktelima i faktorima rasta održaće svežinu i tonus vaše kože, a ako se redovno primenjuje, mezoterapija značajno doprinosi usporavanju starenja kože.

Mezoterapija koži pruža potpunu revitalizaciju i oporavak. Duboko je hidrira, poboljšava njen tonus, stimuliše stvaranje kolagena i elastina u koži, pruža joj blistavi mladalački izgled. U svaki sloj kože ovom tehnikom možemo da dodamo to št okoži nedostaje.

Genesis beauty center nalazi se u ulici Branka Bajića 9D. Brojevi telefona za zakazivanje tretmana su 021 382 7773 i 066 264 000. Radno vreme je od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 18 časova. Bliže informacije o svim uslugama centra, ali i o trenutnim akcijama, možete da pronađete i na sajtu www.genesisbeauty.rs, kao i na društvenim mrežama fb @genesisbeautycenter i instagram @genesis_beautycenter.


PR tekst

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan