Geodetski zavod: Upis u katastar sa papirnim dokumentima sve do kraja 2020. godine

Geodetski zavod: Upis u katastar sa papirnim dokumentima sve do kraja 2020. godine

Građani i dalje mogu da za upis u katastar nepokretnosti podnose stare ugovore i drugu dokumentaciju u papirnoj formi, saopštio je Republički geodetski zavod i to će važiti do kraja 2020. godine.

U saopštenju povodom povećanog broja stranaka na šalterima službi za katastar nepokretnosti, Geodetski zavod je saopštio da se dokumentacija i dalje može podnositi po starom zakonu, odnosno u papirnoj formi, zbog čega su građane zamolili da ne stvaraju nepotrebne gužve na šalterima.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Gordana Opalic

  pre 335 dana i 2 sata

  Molim vas da mi pomognete u predatoj dokumentaciji 2010.god.NEDOSTAJE IZVEŠTAJ
  brojE-81....MOJ PROJEKTANT SE UPOKOJIO TE MI PREPORUCITE VALIDNOG PROJEKTNTA
  KAKO BIH KONACNO REŠILA PROBLEM LEGALIZACIJE.HVALA

  Oceni komentar:
  0
  0
 • rachel

  pre 10 dana i 13 sati

  Kad hocu da proverim neku svoju dokumentaciju u katastru , da li to moram da zakazujem kao sto je to bio slucaj ili sada mogu odmah da dodjem s dokumentom i proverim neke nejasnoce?

  Oceni komentar:
  0
  0
jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad dunav jkp lisje isključenje vode betanija vremenska prognoza novi sad sahrane Republički hidrometeorološki zavod JKP Gradsko zelenilo vremenska prognoza Isključenje struje servisne informacije elektrovojvodina gradsko groblje bez vode servisne informacije novi sad novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani RHMZ JKP Vodovod i kanalizacija štrand Elektrodistribucija Novi Sad Vreme u Novom Sadu prognoza vremena bez struje bebe novosadsko porodilište isključenja struje