Gimnazija "Laza Kostić" vas poziva na dokumentarnu predstavu o nasilju u porodici

Gimnazija "Laza Kostić" vas poziva na dokumentarnu predstavu o nasilju u porodici

Dokumentarna predstava "Skrivene sjene", koja se bavi problemom nasilja nad ženama i decom, održaće se 29. januara u gimnaziji "Laza Kostić" u Novom Sadu. Predstava poinje u 19.30 sati.

Centar za omladinski rad iz Novog Sada u saradnji sa Centrom za edukaciju mladih iz Travnika poziva vas da pogledate predstavu koja se bavi problemom nasilja nad ženama i decom u savremenom društvu podneblja na kome živimo.

Nakon iscrpnih intervjua sa žrtvama nasilja i socijalnim radnicima kreiran je tekst za predstavu koja se ne bavi direktnim nasiljem, već uzrocima i posledicama koji su prisutni godinama u našem društvu.

Tri izvođača će na sceni rekonstruisati događaje koji su direktno ili indirektno doveli do tragičnih događaja, u naizgled sasvim običnim porodicama.

Ulaz je besplatan.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija betanija bez struje izmena režima saobraćaja jkp lisje novosadska policija servisne informacije raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište mural novorođenčad raspored sahrana novi sad klisa bebe Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana elektrovojvodina sahrane novi sad servisne informacije novi sad bez vode horoskop novosađani izmena trase autobusa isključenja struje isključenje vode Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu JGSP "Novi Sad" intervju