GO SNS: Apsolutna pobeda na izborima u još 13 mesnih zajednica

GO SNS: Apsolutna pobeda na izborima u još 13 mesnih zajednica

Naprednjaci se još jednom zahvalili građanima na poverenju, opozicija ponovo bojkotovala izbore.

Na izborima za savete i nadzorne odbore u još trinaest mesnih zajednica u Novom Sadu, održanim u nedelju, 23. jula, Srpska napredna stranka ostvarila je apsolutnu pobedu – saopšteno je iz Gradskog odbora ove političke partije.

Kako se dalje navodi, u mesnim zajednicama "Šangaj", "Sava Kovačević", "Narodni heroji", "Liman", "Ivo Andrić", "Radnički", "Stari grad", "Žitni trg", "Jugovićevo", "Vera Pavlović", "Sonja Marinković", "Detelinara" i MZ "Prva vojvođanska brigada" Srpska napredna stranka osvojila je svih 123 mesta u savetima i 39 mesta u nadzornim odborima.

- Ovakav izborni rezultat je još jedna potvrda poverenja građana u aktuelnu gradsku vlast i veliki podstreh (sic) za budućnost. Srpska napredna stranka se još jednom zahvaljuje građanima na poverenju koje nam je ukazano i obećava se da će i u godinama pred nama raditi isključivo u interesu Novog Sada i Novosađana. Na to nas, pre svega, obavezuje poverenje građana, koje nam na svim nivoima ukazuju već pet godina zaredom – poručuje se na kraju saopštenja iz Gradskog odbora SNS.

Da podsetimo, na izborima održanim 16. jula, u 25 mesnih zajednica u gradu i prigradskim naseljima kandidati vladajuće stranke osvojili su svih 277 mesta u savetima i 75 u nadzornim odborima. 

Kao i prošle nedelje, gradska opozicija je bojkotovala izbore, jer je ocenila da su nezakoniti i nepošteni.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Petar

  pre 1798 dana i 15 sati

  U Petrovaradinu su samo članovi SNS ynali za izbore u mesnoj zajednici

  Oceni komentar:
  0
  5
 • Niko

  pre 1798 dana i 2 sata

  Ja isto nisam znao za ikakvo gladanje u narodnih heroja.

  Oceni komentar:
  0
  4