Goran Janković priznao trostruko ubistvo i izneo nove detalje na saslušanju

Goran Janković priznao trostruko ubistvo i izneo nove detalje na saslušanju

Goran Janković, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je macolom ubio ženu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića, saslušan je u policiji u Novom Sadu i priznao je zločin, navodi Kurir.

Janković je tokom saslušanja bio potpuno hladan i smiren, što je policajce i tužioca potpuno zateklo. Nijednog trenutka nije pokazao kajanje, prenosi list.

– Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć pre zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim – navodno je rekao na saslušanju Janković.

On je priznao da je tasta i taštu ubio macolom, a da je ženu prvo pretukao i davio.

– Sav bes sam iskalo na njoj – navodno je rekao Janković.

On je navodno dodao da se svesno krio i da nije imao nameru da se preda policiji.

– Razmišljao sam kako da pređem granicu. To mi je bio cilj. Hteo sam da se sklonim odavde i da se saberem – navodno je izjavio trostruki ubice posle hapšenja.

Goran Janković (37) uhapšen je juče nakon trodnevne potrage u Novom Sadu. On se krio na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Od trenutka kada se saznalo da se desilo trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep, kada su udarcima čekićem u glavu ubijeni Mirjana Janković (1987) i njeni roditelji Branislav (1962) i Nada Pajić (1962), za koje je od prvog momenta bio osumnjičen Goran Janković, Mirjanin suprug, trajala je neprekidna potraga za osumnjičenim.

Jankoviću je, naveo je MUP u saopštenju, određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

Oceni vest:
1
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan