Grad objavio javni poziv za rešenje stambenog pitanja Novosađana

Grad objavio javni poziv za rešenje stambenog pitanja Novosađana

Grad Novi Sad objavio je javni poziv za dodelu i kupovinu stanova u javnoj svojini Grada i pomoć za ozakonjenje stana ili porodične kuće.

U okviru programa stambene podrške, obaveštavaju se svi građani Novog Sada koji nemaju rešeno stambeno pitanje i koji ne mogu sopstvenim sredstvima da reše stambenu potrebu po tržišnim uslovima za sebe i svoje porodično domaćinstvo da će Grad Novi Sad objaviti javni poziv za:

• dodelu stanova u javnoj svojini Grada Novog Sada,
• kupovinu stanova u javnoj svojini Grada Novog Sada i
• pomoć za ozakonjenje stana ili porodične kuće.

Stanovi se nalaze u stambeno-poslovnom objektu u Novom Sadu u Кisačkoj ulici broj 55. Ima ih ukupno 35 od kojih će se devet stanova dodeljivati i 26 stanova prodavati putem javnog poziva, navodi se na sajtu novisad.rs

Javni poziv biće objavljen u dnevnom listu "Dnevnik" i na sajtu Grada Novog Sada u ponedeljak, 27. januara i trajaće 30 dana, i isti će sadržati uslove i podatke za svaki vid stambene podrške kao i koju dokumentaciju treba priložiti uz zahtev. Uz javni poziv biće objavljen i zahtev koji se može preuzeti i u Pisarnici Gradske uprave za imovinu i imovinski-pravne poslove u Ulici Narodnog Fronta broj 53.

Zahtevi sa dokumentacijom dostavljaće se putem pošte sa naznakom "Javni poziv za kupovinu stana" ili na Pisarnici Gradske uprave za imovinu i imovinski-pravne poslove u Ulici Narodnog Fronta broj 53.

Oceni vest:
18
9

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sky

  pre 451 dan i 11 sati

  Na slici je Kisacka 31.

  Oceni komentar:
  5
  6
 • Bari

  pre 451 dan i 7 sati

  Opet ce to pokupovati dileri nekretnina i pojedini koji se bave vec 20 godina tim poslovima a imaju ljude u zemljinim knigama sa kojim sve prepravljau dokumentaciju kupuju po 2-5m2 i prodaju ih po trzisnim cenama posto diluju sa svim prodavcima nekretnina i ne placaju drzavi nikakve poreze

  Oceni komentar:
  3
  24
 • Isidora

  pre 450 dana i 10 sati

  Evo rešenja za bivše stanovnike Dositejeva 11

  Oceni komentar:
  2
  6
 • Miki

  pre 450 dana i 6 sati

  Predizborne kampanja

  Oceni komentar:
  1
  10