Grad objavio javni poziv za unapređenje Spensa

Grad objavio javni poziv za unapređenje Spensa

Grad Novi Sad uputio je javni poziv zainteresovanim privatnim kompanijama za unapređenje poslovanja Javnog preduzeća "Sportski i poslovni centar Vojvodina" kroz javno-privatno partnerstvo.

Neobavezujući javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za upravljanje i unapređenje poslovanja, sa investicionim ulaganjem u Spens, objavljen je na sajtu Grada Novog Sada.

Кako je navedeno u oglasu, investiciona ulaganja u Spens podrazumevaju sve radove potrebne za njegovu efikasniju iskorišćenost, bolju energetsku efikasnost, stabilniju i bolju infrastrukturu.

To podrazumeva sve građevinske i druge radove sa ugradnjom instalacija, postrojenja i opreme, kao i investiciona ulaganja u dodatni prostor koji će činiti zasebnu ili objedinjenu funkcionalnu ili tehničku celinu.

Deo promena odnosiće se i na menadžment, pa će biti zaposlen tim sa iskustvom u upravljanju objektima slične veličine ili namene u regionu ili svetu.

Кako se precizira u oglasu, zainteresovani bi trebalo da dostave podatke o partneru i reference, okvirni poslovni plan za period od najmanje 15 godina, idejno rešenje za investicioni program i planiranu strukturu finansiranja, kao i sredstva obezbeđenja.

Analizu prispelih ponuda će obaviti komisija, a rok za prijavu je 20. decembar, do 12 časova.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina bez vode dnevni horoskop novosadsko porodilište servisne informacije novi sad isključenja struje isključenje vode izmena trase autobusa horoskop raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad Novosadska racija klinika za ginekologiju i akušerstvo sahrane novi sad novorođenčad bez struje vlada srbije JGSP "Novi Sad" gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Isključenje struje betanija jkp lisje bebe obeležavanje novosadske racije korona virus JKP Vodovod i kanalizacija zdravlje zodijak astrologija uhapšen diler