Grad objavio javni poziv za unapređenje Spensa

Grad objavio javni poziv za unapređenje Spensa

Grad Novi Sad uputio je javni poziv zainteresovanim privatnim kompanijama za unapređenje poslovanja Javnog preduzeća "Sportski i poslovni centar Vojvodina" kroz javno-privatno partnerstvo.

Neobavezujući javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za upravljanje i unapređenje poslovanja, sa investicionim ulaganjem u Spens, objavljen je na sajtu Grada Novog Sada.

Кako je navedeno u oglasu, investiciona ulaganja u Spens podrazumevaju sve radove potrebne za njegovu efikasniju iskorišćenost, bolju energetsku efikasnost, stabilniju i bolju infrastrukturu.

To podrazumeva sve građevinske i druge radove sa ugradnjom instalacija, postrojenja i opreme, kao i investiciona ulaganja u dodatni prostor koji će činiti zasebnu ili objedinjenu funkcionalnu ili tehničku celinu.

Deo promena odnosiće se i na menadžment, pa će biti zaposlen tim sa iskustvom u upravljanju objektima slične veličine ili namene u regionu ili svetu.

Кako se precizira u oglasu, zainteresovani bi trebalo da dostave podatke o partneru i reference, okvirni poslovni plan za period od najmanje 15 godina, idejno rešenje za investicioni program i planiranu strukturu finansiranja, kao i sredstva obezbeđenja.

Analizu prispelih ponuda će obaviti komisija, a rok za prijavu je 20. decembar, do 12 časova.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

crna hronika bebe Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod sahrane novi sad jkp lisje vremenska prognoza novi sad novorođenčad novosađani Isključenje struje bez struje novosadska policija horoskopski znaci RHMZ servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode matičar novi sad mup novi sad policija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosadsko porodilište betanija JKP Vodovod i kanalizacija horoskop isključenja struje raspored sahrana novi sad bez vode raspored sahrana i ispraćaja dnevni horoskop