Grad raspisao javnu nabavku za obnovu fontana i javnih česmi

Grad raspisao javnu nabavku za obnovu fontana i javnih česmi

Grad Novi Sad će u narednom periodu obnoviti nekoliko fontana i javnih česmi, pošto je raspisao javnu nabavku za ovaj posao.

Kako prenosi portal 021.rs, obnavljaće se fontane na Keju, u ulici Ilije Ognjanovića i u Katoličkoj porti. Očekuje se da se uklone svi nedostaci koji su nastali tokom njihove konzervacije. Takođe, fontane će se svakodnevno obilaziti i vodiće se računa o njihovim "vitalnim delovima".
 
Kad je o javnim česmama reč, radiće se na njihovom priključenju na gradski vodovod, kao i na popravkama i montaži vodomera. Nabavka obuhvata i zamenu šahtova koji su ukradeni ili oštećeni, zamenu odlivnih šolja, kao i metalnog tela česme sa slavinom. Vodiće se računa o 28 javnih česmi.
 
Nije poznato koliko je Grad Novi Sad spreman da izdvoji za ovu namenu, ali je kriterijum za dodelu ugovora najniža ponuđena cena, javlja 021.rs
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija namirnice gradsko groblje novorođenčad servisne informacije novi sad ishrana #1od5miliona betanija novosađani raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana jkp lisje bez vode Isključenje struje novi sad isključenja struje elektrovojvodina isključenje vode Novo naselje promenada bebe bez struje protest novosadsko porodilište sahrane RHMZ Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo