Grad raspisao javnu nabavku za obnovu fontana i javnih česmi

Grad raspisao javnu nabavku za obnovu fontana i javnih česmi

Grad Novi Sad će u narednom periodu obnoviti nekoliko fontana i javnih česmi, pošto je raspisao javnu nabavku za ovaj posao.

Kako prenosi portal 021.rs, obnavljaće se fontane na Keju, u ulici Ilije Ognjanovića i u Katoličkoj porti. Očekuje se da se uklone svi nedostaci koji su nastali tokom njihove konzervacije. Takođe, fontane će se svakodnevno obilaziti i vodiće se računa o njihovim "vitalnim delovima".
 
Kad je o javnim česmama reč, radiće se na njihovom priključenju na gradski vodovod, kao i na popravkama i montaži vodomera. Nabavka obuhvata i zamenu šahtova koji su ukradeni ili oštećeni, zamenu odlivnih šolja, kao i metalnog tela česme sa slavinom. Vodiće se računa o 28 javnih česmi.
 
Nije poznato koliko je Grad Novi Sad spreman da izdvoji za ovu namenu, ali je kriterijum za dodelu ugovora najniža ponuđena cena, javlja 021.rs
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina bez struje isključenje vode Vreme u Srbiji dan državnosti vremenska prognoza bebe novosađani Spens dan zaljubljenih struja novosadsko porodilište Vreme u Novom Sadu klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad JGSP "Novi Sad" novi sad betanija jkp novosadska toplana bez vode matičar servisne informacije novi sad epidemija gripa isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad Sretenje Srbija