Grad raspisao javnu nabavku za obnovu fontana i javnih česmi

Grad raspisao javnu nabavku za obnovu fontana i javnih česmi

Grad Novi Sad će u narednom periodu obnoviti nekoliko fontana i javnih česmi, pošto je raspisao javnu nabavku za ovaj posao.

Kako prenosi portal 021.rs, obnavljaće se fontane na Keju, u ulici Ilije Ognjanovića i u Katoličkoj porti. Očekuje se da se uklone svi nedostaci koji su nastali tokom njihove konzervacije. Takođe, fontane će se svakodnevno obilaziti i vodiće se računa o njihovim "vitalnim delovima".
 
Kad je o javnim česmama reč, radiće se na njihovom priključenju na gradski vodovod, kao i na popravkama i montaži vodomera. Nabavka obuhvata i zamenu šahtova koji su ukradeni ili oštećeni, zamenu odlivnih šolja, kao i metalnog tela česme sa slavinom. Vodiće se računa o 28 javnih česmi.
 
Nije poznato koliko je Grad Novi Sad spreman da izdvoji za ovu namenu, ali je kriterijum za dodelu ugovora najniža ponuđena cena, javlja 021.rs
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

radosne vesti novosadsko porodilište almaško groblje lisje jkp lisje bebe sahrane bez struje raspored sahrana novi sad havarija na vodovodu epk 2021 Daško i Mlađa hrana Isključenje struje betanija opens 2019 sahrane novi sad Spens Elektrodistribucija Novi Sad groblje gradsko groblje Fruška gora servisne informacije novi sad elektrovojvodina isključenja struje OK Vojvodina novorođenčad bez vode JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije