Grad uputio neobavezujući javni poziv za energetsku sanaciju Spensa

Grad uputio neobavezujući javni poziv za energetsku sanaciju Spensa

Grad Novi Sad pozvao je sva zainteresovana domaća ili strana pravna lica da upute neobavezujuće pisane ponude za energetsku sanaciju kroz pobolјšanje energetske efikasnosti objekta Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina".

Za svrhu ovog poziva, pod energetskom sanacijom podrazumeva se sprovođenje mera za pobolјšanje energetske efikasnosti u cilјu smanjenja potrošnje svih vrsta energije i vode i smanjenja ukupnih troškova rada, održavanja i upravlјanja energetskim sistemom u objektu, navodi se u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika.
 
Nakon analize primlјenih ponuda, nadležni organi Grada Novog Sada mogu pokrenuti odgovarajući postupak za izbor partnera. Analizu će vršiti radna grupa koju je obrazovao Grad Novi Sad.
 
– Namera Grada je da se smanje troškovi rada, održavanja i upravlјanja energetskim sistemom i dostigne zadovolјavajući energetski bilans, što bi doprinelo značajnim uštedama prilikom korišćenja objekta Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" – kaže se u saopštenju.
 
Pisma o zainteresovanosti (pisane ponude) se dostavlјaju poštom ili neposredno predajom na pisarnicu Gradske uprave za opšte poslove, Trg slobode br. 1, Novi Sad, u dva primerka, uz istovremeno slanje putem elektronske pošte na adresu najkasnije do 15. aprila 2019. godine do 12 časova.
 
Pre slanja pisama o zainteresovanosti, svim potencijalnim partnerima će biti omogućen uvid u odgovarajuću dokumentaciju nakon potpisivanja izjave o čuvanju poverlјivih podataka, kažu iz Kabineta gradonačelnika i dodaju da je ovaj poziv u svemu neobavezujući i objavlјuje se samo radi istraživanja tržišta, te u tom smislu ne obavezuje Grad Novi Sad da pokrene bilo kakav postupak izbora partnera.
 
– Grad Novi Sad zadržava pravo da ne pokrene postupak izbora partnera, kao i da izmeni i dopuni elemente ovog neobavezujućeg javnog poziva, i ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualne troškove ili štetu koje bi takve izmene prouzrokovale potencijalnom partneru ili trećim licima – navodi se na kraju saopštenja iz Gradske kuće.
Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan