Grad zahteva zatvaranje bazena na Slanoj bari

Grad zahteva zatvaranje bazena na Slanoj bari

Sve dok se tačno ne utvrdi kakav je kvalitet vode...

Grad Novi Sad zahteva da se zatvori bazen u Sportskom centru "Slana bara", s obzirom na to da je utvrđeno da voda u bazenima Spensa nije zadovoljavajućeg kvaliteta, zaključeno je na sastanku koji je jutros hitno sazvao gradonačelnik Miloš Vučević.

Odluka o zatvaranju bazena na Slanoj bari mora da ostane na snazi sve dok se tačno ne utvrdi kakav je kvalitet vode u tom bazenu, navedeno je na sastanku. Takođe, pozvani su svi nadležni organi i inspekcijske službe da dostave izveštaje, i po potrebi, urade i dodatna ispitivanja kvaliteta vode u bazenima.

– Sve što preti da dovede u pitanje zdravlje svih građana Novog Sada, a posebno naših najmlađih sugrađana, zahteva hitnu i odgovornu reakciju, i zato očekujemo od nadležnih organa da se utvrdi činjenično stanje, hitno preduzmu sve mere za otklanjanje eventualnih propusta, kao i da se utvrdi kako je do ove situacije došlo kako bismo preduzeli mere da se više ne ponovi – istaknuto je na sastanku.

Kako nam javljaju čitaoci, na vratima SC "Slana bara" je još rano jutros istaknuto saopštenje da bazen neće raditi 25. i 26. februara "zbog neophodnog dodatnog tretmana vode i prostora" oko bazena.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan