GRAĐANI U SKUPŠTINI: Većina predstavki i predloga već bila "na tapetu" proteklih meseci

GRAĐANI U SKUPŠTINI: Većina predstavki i predloga već bila "na tapetu" proteklih meseci

Kao i svake prve srede u mesecu, i danas su građani Novog Sada imali mogućnost da iznesu svoje probleme Кomisiji za predstavke i predloge u Gradskoj skupštini.

Članovi Komisije su ponovo saslušali žalbe građana koji žive u blizini Metadonskog centra. Problem se odnosi na korisnike Centra koji i dalje svoju terapiju dobijaju tamo a ne u domovima zdravlja u kojima je je premešten veliki broj zavisnika.

Narkomanski zavisnici se u vreme terapije okupljaju nasuprot sporednog ulaza u Centar, dobacuju prolaznicima i deci koja tom ulicom idu školu, a po ulici razbacuju prazne špriceve – rekao je građanin koji je ukazao i na nedostatak trotoara u ulici Mikole Кočiša, na napušten i bespravno useljen objekat u istoj ulici kao i na bespravno odlaganje šuta u Ledinačkoj ulici.

Kako javljaju iz gradske skupštine, predstavnici stambene zajednice iz Balzakove ulice broj 10 podneli su predstavku u kojoj traže da im se deo ulice na kom je JКP "Novosadska toplana" izvodila radove, vrati u prvobitno stanje, a stanari u Maksima Gorkog 8a i 8b i Oblačića Rada broj 25 ukazali su na probleme koje imaju sa kanalizacijom.

Razmatrane su i predstavke građana iz Veternika, koji traže asfaltiranje ulica i građana ulice Aleksandra Ostrovskog u Petrovaradinu, koji žele da se zaustavljeni radovi na sređivanju njihove ulice nastave.

Кomisija je sve ove predstavke evidentirala i proslediće ih nadležnim institucijama i službama, a dobijene odgovore će dostaviti građanima na kućne adrese, navodi se u saopštenju iz Skupštine grada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad Isključenje struje servisne informacije novosađani 27. novosadski maraton jkp novosadska toplana bebe sahrane novi sad isključenja struje bez struje novosadska policija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad Aleksandar Vučić vremenska prognoza novi sad bez vode servisne informacije novi sad izmena režima saobraćaja JKP Vodovod i kanalizacija betanija protest taksista elektrovojvodina isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad RHMZ