Građanima nedovoljno jasni odgovori iz Poreske uprave

Građanima nedovoljno jasni odgovori iz Poreske uprave

Tokom sednice Komisije za predstavke i predloge, koja je bila otvorena za građane, postavljeno je niz pitanja koja se odnose na komunalno uređenje pojedinih delova grada.

Građani Mesne zajednice "Gavrilo Princip" su uputili primedbe na odgovore iz Poreske uprave, koji nisu bili dovoljno jasni i konkretni, a odnose se na kriterijume na osnovu kojih su određene poreske zone. Po njihovim rečima taj deo grada nije dovoljno dobro i kvalitetno uređen da bi pripadao drugoj poreskoj zoni, pa su uputili zahtev da budu zonirani kao treća poreska zona.

Povodom peticije građana sa područja MZ "Omladinski pokret" kojom su tražili postavljanje teretane na otvorenom, iz Gradske uprave za komunalne poslove odgovoreno je da će stručne službe JKP "Zavod za izgradnju grada" razmatrati sve predloge mesnih zajednica i da će, u skladu sa Programom uređivanja građevinskog zemljišta i finansijskim mogućnostima, udovoljiti što većem broju zahteva građana.

Pristigla je i peticija građana dela MZ "Petrovaradin" koja se odnosi na otvaranje još jednog stajališta linije 9a, u Ulici Račkog u blizini raskrsnice ka Bukovcu. Prema njihovim rečima, sada je razmak između autobuskih stanica velik što svim korisnicima ove linije predstavlja veliki problem.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan