GRADSKA KUĆA: Gradonačelnik primio lepoticu Ljubicu (FOTO)

GRADSKA KUĆA: Gradonačelnik primio lepoticu Ljubicu (FOTO)

Kako saopštavaju iz Kabineta gradonačelnika Novog Sada, Miloš Vučević primio je danas Gradskoj kući aktuelnu mis Srbije i Balkana Ljubicu Rajković koja živi i studira u Novom Sadu.

Tom prilikom, navodi se u saopštenju, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što će ona predstavljati našu zemlju na predstojećem izboru za Mis sveta, ocenivši da su mladi, pametni ljudi naši najbolji ambasadori.

 – Velika mi je čast što ću predstavljati svoju zemlju, kojom se izuzetno ponosim, na najvećem svetskom izboru “Miss Earth”. Takmičenje se održava na Filipinima od 26. septembra do 26. oktobra. Daću sve od sebe da na tom izboru, gde učestvuje 146 zemalja, Srbiju, a i naš grad Novi Sad, predstavim u najboljem svetlu. Jedan od ocenjivačkih susreta je i takmičenje u nacionalnoj nošnji što me posebno raduje – rekla je Ljubica Rajković.


Miloš Vučević
 je istakao da Grad Novi Sad, kao aktuelna Omladinska prestonica Evrope, mnogo polaže na stvaranje podsticajnog ambijenta za razvoj svih potencijala mladih, koji su, kako je naglasio, direktni kreatori omladinske politike u Novom Sadu. On je Ljubici poželeo pobedu na predstojećem svetskom takmičenju, i mnogo uspeha u daljem obrazovanju i radu.


– Siguran sam da će Ljubica, koja govori nekoliko jezika i ulaže u lični razvoj i obrazovanje, na dostojan način predstaviti sredinu iz koje dolazi, a mi ćemo navijati za nju, iako je već sada za nas ona pobednica
– zaključio je Vučević, a prenosi njegov kabinet.

Oceni vest:
1
7

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Liman

  pre 338 dana i 16 sati

  Sigurno je imala stogod mudro da prozbori. Kakva debilna vest

  Oceni komentar:
  0
  5
 • licko

  pre 338 dana i 15 sati

  A usta i nos kao Soraja

  Oceni komentar:
  0
  5
 • Mile

  pre 337 dana i 14 sati

  Vucevicu ne prilici ti drustvo starleta

  Oceni komentar:
  0
  5