GRADSKI BUDŽET: Za osnovne škole 221 milion dinara

GRADSKI BUDŽET: Za osnovne škole 221 milion dinara

Od 37 osnovnih škola na teritoriji Grada, najviše sredstava, skoro trećina, otići će za školu u Sremskoj Kamenici, javlja portal 021.rs. 

Tako će OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u ovom naselju dobiti 36,6 miliona dinara za ugradnju toplotnih pumpi, zatim 22 miliona dinara za odeljenje ove škole u Ledincima, gde će se dovršiti fiskulturna sala, kao i preko dva miliona za tehničku dokumentaciju i video nadzor.

Ugradnja toplotnih pumpi biće urađena i u OŠ "Veljko Petrović" u Begeču, što će Grad koštati skoro 22 miliona dinara, dok će OŠ "Desanka Maksimović" u Futogu za iste radove pripasti 28 miliona dinara.

Za Osnovnu školu "Sveti Sava" u Rumenki je iz programa investicionih ulaganja predviđeno preko 10 miliona dinara i s tim novcem će se izvesti niz manjih radova na održavanju objekata, između ostalog i priključivanje škole na javnu kanalizaciju.

U OŠ "Jovan Dučić" u Petrovaradinu sa preko 39 miliona dinara biće urađen niz radova na obnovi fasade, zameni prozora i krova, a urediće se dvorište i postaviti tartan podloge na košarkaškom i rukometnom igralištu.

U Osnovnoj školi "Nikola Tesla" na Telepu sa skoro 33,5 miliona dinara finansiraće se izgradnja sportskih terena i tehnička dokumentacija za ugradnju toplotnih pumpi.

Značajnija sredstva će otići i za OŠ "Miroslav Antić" – 7,4 miliona za završetak projekta energetske efika

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan