Gradski kol centar počeo sa radom, prvog dana preko sto poziva

Gradski kol centar počeo sa radom, prvog dana preko sto poziva

Tokom prvog radnog dana kol centra bilo je preko 100 poziva građana, većinom onih koji su boravili u inostranstvu, a koji nisu imali simptome virusa Kovid 19.

Dežurni lekari dali su Novosađanima koji su im se obratili smernice kako da se ponašaju, a tako će nastaviti i u narednom periodu.

Brojevi telefona kol centra su: 021 480 7721 i 021 480 7722, a nadležni zdravstveni radnici će pozive primati svakog radnog dana od 8 časova do 22 časa, dok će subotom telefonske linije biti aktivne od 8 do 15 časova.

Grad Novi Sad organizovao je dezinfekciju u svim školama na teritoriji Grada Novog Sada, kao i u javnim gradskim ustanovama, i nastavlja da pruža maksimalnu podršku u novonastaloj situaciji zbog pojave virusa Kovid 19.

Gradonačelnik poziva sve građane da se ponašaju odgovorno, u skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja i da ne dovode u rizik svoje i zdravlje svojih najbližih.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • gordana vukoicic

  pre 1169 dana i 8 sati

  BAS SADA KRAJEM MARTA MI ISTICE VAZNOST VOZACKE DOZVOLE.POSTO IMAM VISE OD 65 GODINA MORAM DA VADIM ZDRAVSTVENO UVERENJE A PLASIM SE KORONE.TREBALO BI OMOGUCITI U VREME PANDEMIJE PRODUZETAK VOZACKE BEZ ODLASKA U DOM ZDRAVLJA I MUP.

  Oceni komentar:
  0
  1