GRADSKI ODBOR SNS: Borislav Novaković fizički napao  direktora "Gradskog zelenila"

GRADSKI ODBOR SNS: Borislav Novaković fizički napao direktora "Gradskog zelenila"

Narodna stranka pak ove navode demantuje.

Kako javlja Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu, poverenik Narodne stranke za Vojvodinu Borislav Novaković i još četiri neidentifikovana muškarca sinoć su oko ponoći u Temerinskoj ulici fizički napali člana Izvršnog odbora SNS i direktora JKP "Gradsko zelenilo" Miloša Egića.

- Ovo je drugi fizički obračun Borislava Novakovića u roku od pet dana, što dokazuje da su koaliciji oko Jeremića i Đilasa brutalni napadi i pozivi na krvoproliće postali način delovanja. Takvim ponašanjem samo potvrđuju na šta su sve spremni kako bi se dokopali fotelja, i šta sve građani mogu da očekuju od njih – navodi se u saopšenju GO SNS.

Povodom optužbi na račun svog člana, oglasio se i novosadski odbor Narodne stranke. 

- Stara tehnika da nasilnik optužuje žrtvu se nastavlja. Dolaskom na vlast SNS-a na velika vrata je uvedena tehnika vređanja, omalovažavanja i maltretiranja političkih protivnika. Poručujemo SNS-u da nastavljamo borbu protiv uništavanja Novog Sada. Ukoliko SNS nastavi sa izmišljenim optužbama i ogoljenim lažima,  pravdu ćemo tražiti na sudu – poručuju iz političke partije čiji je član Borislav Novaković.
Oceni vest:
5
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan