GRADSKI ŠTAB POTVRDIO: Obavezne maske u javnom prevozu

GRADSKI ŠTAB POTVRDIO: Obavezne maske u javnom prevozu

Gradski štab za vanredne situacije doneo je naredbu da se obavezno nose zaštitne maske u javnom gradskom, prigradskom i međumesnom prevozu, u vozilima Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad".

Naredba je doneta u skladu sa odlukom Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti Kovid -19 i regulativama Vlade Republike Srbije, koja će i u narednim danima sa velikom pažnjom pratiti razvoj epidemiološke situacije i o svemu blagovremeno obaveštavati građane.

 

Oceni vest:
6
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • k(l)o(v)n

  pre 895 dana i 15 sati

  a testovi su tacni 100 %?
  testovi su tacni 100%,50%,20%,10%,5% ili nisu tacni?

  Da li je neko cuo da svaki test na "koronu" detektuje samo povecani nivo EGZOSOMA u nasim plucima i krvotoku koji nastaju kao prirodna odbrana organizma od upala i sto je najbitnije METALA U NASIM plucima koje udisamo od aero zagadjenja.

  Oceni komentar:
  1
  7
 • O KUKAVICAMA

  pre 895 dana i 13 sati

  Svako ima pravo da svoje zdravlje štiti na način koji smatra najboljim, koji je odabrao.
  Niko nema pravo da ga spreči u toj zaštiti.
  Takođe, niko, pa ni država, nema pravo da nekog prislno vakciniše, obrazlažući to zaštitom ostalih vakcinisanih. To smatram neprijateljskom aktivnošću i napadom.
  Ako se neko vakcinisao, on se smatra zaštićenim. Ne može ga ugroziti nevakcinisani i nezaštićeni. Nezaštićeni mogu ugroziti samo ostale nezaštićene.

  Ova država i vlast nisu NIŠTA učinili povodom preleta aviona NATO-a, koji poleću sa severa Nemačke i ostavljaju štetne tragove na našem nebu.
  Ispravnost ove tvrdnje su dokazale mnoge EU zemlje, jednakim žalbama i optužbama
  građana i uduruženja kod njih. Poslednji primer su zahtevi Holandije, da se sa time prestane. Pre njih su bili najaktivniji Šveđani.
  Za to zlo je najodgovorniji Vuk Drašković, koji je u funkciji ministra spoljnih poslova 2006-te godine potpisao štetni akt - dozvolu NATO paktu za NENAJAVLJEN prelet njihovih aviona.
  To znači da se oni javljaju kontroli leta pred sam ulazak u naš vazdušni prostor, a da sam let nije unapred najavljen.
  Kao smenski radnik, svedočim Vam da se ti štetni letovi odvijaju najviše ujutro iumeđu 04 i 08 časova ujutro. Tragovi ostavljeni na nebu se postepeno šire i padaju dole, a ljudi misle kako su to oblaci, doduše kao lenjirom povučeni.
  Između ostalog, svedočim i da je u doba najžešćeg otpora kod nas, 2011- godine ostavljani su tragovi pravilnih isprekidanih linija.
  Psihološki rat i poruka da mogu da nam rade šta žele.

  Gospodo, da se razumemo, svaki pilot će vam reći da ne postoji nijedna mogućnost ili razlog da se mlaznom motoru aviona menja režim u pravilnim razmacima, kako bi se ostavili takvi tragovi. Što znači da su ostavljani tragovi iz drugog izvora koji nije motor, a putem slavina.
  Dokle god imamo ovakav težak kukavičluk vlasti i vojske, a ovakvu ugroženost građana gde svako može na našem nebu da istrese šta želi - izlišno je razgovarati od zaštiti od virusa.
  U autobusu.

  Oceni komentar:
  1
  6
 • Gojko

  pre 894 dana i 22 sata

  Maske i ronilačka oprema sa bocama za dubinsko ronjenje.Hahaha da sirotinja zaboravi da bolesnik ide u vašington da potpiše priznanje kosova

  Oceni komentar:
  0
  2