Gradsko saobraćajno preduzeće odgovorno za cene prevoza

Gradsko saobraćajno preduzeće odgovorno za cene prevoza

Povodom napisa objavljenih u pojedinim medijima, gde se kaže da su vozači JGSP Novi Sad dobili SMS u kojem se ističe da trudnice u Novom Sadu nemaju pravo na besplatan gradski prevoz, kabinet gradonačelnika izdao je zvanično saopštenje.

- Povodom teksta objavljenom u pojedinim medijima da su vozači JGSP Novi Sad dobili SMS u kojem se ističe da trudnice u Novom Sadu nemaju pravo na besplatan gradski prevoz zbog toga što Gradsko veće nije nikada donelo takvu odluku, napominjemo da prema Odluci o utvrđivanju cene prevoza u javnom gradskom i prigradskom saobraćaju, od pre dve godine Javno gradsko saobraćajno preduzeće "Novi Sad“ utvrđuje cenu prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju.

Dakle, Nadzorni odbor preduzeća donosi odluku o besplatnim kartama za određene kategorije stanovnika koje imaju pravo na povlašćeni prevoz.

Ističemo da Gradsko veće Novog Sada nikada nije donelo bilo kakvu odluku po kojoj se zabranjuje besplatan prevoz trudnica u javnom gradskom saobraćaju - navodi se u saopštenju.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan