"Gradsko zelenilo": Počele pripreme na uređenju Štranda

"Gradsko zelenilo": Počele pripreme na uređenju Štranda

Pripreme za početak 107. kupališne sezone na Štrandu uveliko su u toku. Zvanična sezona počinje 1. maja i trajaće do 30. septembra.

Cene ulaznica ni ove godine neće se menjati. Dnevne će stajati 50 dinara, sezonske bez popusta 1.350, sa popustom za đake, studente i penzionere 850 dinara, dok deca do 7 godina starosti ne plaćaju ulaz.

Sve zakupce kabina obaveštavamo da će u utorak, sredu i četvrtak (10.,11. i 12. aprila), od 6.00 do 15.00 časova biti obavljena deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija kabina.

Javno komunalno preduzeće „Gradsko zelenilo“ moli sve zakupce da u tom periodu uklone stvari i omoguće pristup radnicima ovog preduzeća.

Nadzorni odbor „Gradskog zelenila“ na današnjoj sednici usvojio je uslove i tekst oglasa za licitaciju objekata na Štrandu koji nisu u višegodišnjem zakupu. Tekst je poslat Gradskom veću na usvajanje, a po dobijanju odobrenja, „Gradsko zelenilo“ će putem sredstava javnog informisanja obavestiti sve zainteresovane zakupce o uslovima zakupa, kao i o datumu i mestu održavanja licitacije.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan