"Gradsko zelenilo": Počele pripreme na uređenju Štranda

"Gradsko zelenilo": Počele pripreme na uređenju Štranda

Pripreme za početak 107. kupališne sezone na Štrandu uveliko su u toku. Zvanična sezona počinje 1. maja i trajaće do 30. septembra.

Cene ulaznica ni ove godine neće se menjati. Dnevne će stajati 50 dinara, sezonske bez popusta 1.350, sa popustom za đake, studente i penzionere 850 dinara, dok deca do 7 godina starosti ne plaćaju ulaz.

Sve zakupce kabina obaveštavamo da će u utorak, sredu i četvrtak (10.,11. i 12. aprila), od 6.00 do 15.00 časova biti obavljena deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija kabina.

Javno komunalno preduzeće „Gradsko zelenilo“ moli sve zakupce da u tom periodu uklone stvari i omoguće pristup radnicima ovog preduzeća.

Nadzorni odbor „Gradskog zelenila“ na današnjoj sednici usvojio je uslove i tekst oglasa za licitaciju objekata na Štrandu koji nisu u višegodišnjem zakupu. Tekst je poslat Gradskom veću na usvajanje, a po dobijanju odobrenja, „Gradsko zelenilo“ će putem sredstava javnog informisanja obavestiti sve zainteresovane zakupce o uslovima zakupa, kao i o datumu i mestu održavanja licitacije.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zagađenje elektrovojvodina isključenja jkp lisje servisne informacije novi sad bez struje zagađenje vazduha raspored sahrana i ispraćaja betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija zodijak dnevni horoskop Isključenje struje bez vode magla sahrane novi sad horoskop novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad sremska kamenica novorođenčad isključenje vode RHMZ raspored sahrana novi sad isključenja struje skupština grada novog sada astrologija bebe