"GreenIT 02": Ozelenimo novosadske vrtiće

"GreenIT 02": Ozelenimo novosadske vrtiće

Prijavite vrtić koji nema dovoljno zelenila 

Kompanija Vega IT Sourcing i udruženje Eko Kurir po drugi put organizuju društveno i ekološko odgovorni projekat pod nazivom "GreenIT 02" sa ciljem ozelenjavanja dvorišta vrtića u Novom Sadu. 

Počinje prva faza projekta i pozivamo vaspitače, zaposlene u vrtićima, roditelje i sve one koji znaju za neki novosadski vrtić koji nema dovoljno zelenila, da ga prijave za ovaj eko-projekat popunjavanjem ove forme. Prijave su otvorene do petka 28. februara – navodi se u saopštenju kompanije Vega IT. 


Potom, u drugoj fazi projekta u periodu od 9. do 15. marta, svi predlozi će biti postavljeni na glasanje na Facebook stranici Vega IT Sourcing. Tako će građani sami odlučiti koji vrtići će se ozeleniti. 

Tokom treće faze – od 15. marta do 15. aprila – biće otvoren poziv za učešće svim programerskim kompanijama, dizajnerima, IT entuzijastima i svima onima koji žele da pomognu da mališani borave na zdravijim mestima. Akcija je simbolično zakazana za subotu 25. aprila povodom Dana planete Zemlje, što predstavlja poslednju fazu projekta

Prošlog novembra više od 100 ljudi iz 15 kompanija zasadilo je 86 sadnica u dvorištu osnovne škole "Marija Trandafil" ​u Veterniku. 

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dejana

  pre 120 dana i 9 sati

  "Plavi Cuperak".

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Narcisa

  pre 87 dana i 23 sata

  ❤️

  Oceni komentar:
  0
  0