Groznica subotnje večeri: Vodič kroz kulturna i zabavna dešavanja u gradu

Groznica subotnje večeri: Vodič kroz kulturna i zabavna dešavanja u gradu

Pitate se kuda večeras u Novom Sadu. Imamo nekoliko predloga za vas!

Prvo, večeras se u novosadskom studentskom centru održava Humanitarno veče fantazije, jedinstvenu reviju frizura u kojoj će učestvovati 20 frizera i 20 modela, a sav prihod od ulaznica namenjem je izgradnji frizerskog salona u školi za osnovno i srednjoškolsko obrazovanje "Bratstvo" iz Bečeja. Ova škola obrazuje učenike sa smetnjama u razvoju kroz program jednogodišnjeg osposobljavanja za rad.

Na drugoj strani grada, odžaće se odlična književna manifestacija. Naime, rovinjski pesnik Alessandro Salvi gostuje večeras gostuje u Crnoj kući u okviru radionice kreativnog pisanja "Pisalište". 

Jedan od najuzbudljivijih događaja u gradu večeras svakako je projekcija "Teslin vremeplov" kojem će fasada Vladičanskog dvora poslužiti kao "platno“ na kojem će biti projektovane spektakularne slike iz Teslinog života,

Zatim, tu je najnovije izdanje Blokstok Festivala u Železničkom na kojem nastupaju Brkovi, Samostalni referenti, Amajlija i mnogi drugi. Zanimljivo je da su organizatori u jednom od svojih poslednjih obraćanja najavili da će cene piva na festivalu biti izuzetno niske, ali su potom zamolili posetioce da se ne penju na šine!

Izlazak možete završiti na prvom open-air događaju ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi na kojem će učestvivati kolektiv Toolroom Records kao i brojni svetski di džejevi. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan