GSP: Autobuske linije 6 i 12 privremeno menjaju trase od ponedeljka

GSP: Autobuske linije 6 i 12 privremeno menjaju trase od ponedeljka

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 22. marta privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 6 i 12.

Zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u Ulici Ćirila i Metodija 126 E, autobusi će saobraćati na sledeći način:

LINIJA BROJ 6

Smer sa Podbare: Od raskrsnice ulica Feješ Klare i Ćirila i Metodija autobusi će saobraćati Ulicom Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Stanoja Glavaša, skretaće desno u Ulicu Stanoja Glavaša, desno u Ulicu Šarplaninska, levo u Ulicu Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.
Smer iz Adica: Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Šarplaninske autobusi će skretati desno u Šarplaninsku ulicu, levo u Ulicu Stanoja Glavaša, levo u Ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 12

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi će skretati levo u Ulicu Feješ Klare, desno u Ulicu Stanoja Glavaša do raskrsnice sa Ulicom Šarplaninska, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.
Smer iz Telepa: Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Šarplaninske autobusi će skretati desno u Šarplaninsku ulicu, levo u Ulicu Stanoja Glavaša, levo u Ulicu Feješ Klare, desno u Ulicu Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati već izmenjenom trasom kretanja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan