GSP: Exit menja trasu linija koje prolaze kroz Petrovaradin

GSP: Exit menja trasu linija koje prolaze kroz Petrovaradin

Tokom festivala na Tvrđavi menja se trasa na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69.

Iz JGSP "Novi Sad" javljaju da autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trasu kretanja od 4. do 7. jula u periodu od 17 do 6 časova, a 8. jula do 11 časova. Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice u Petrovaradinu za vreme trajanja Exita saobraćaj će se odvijati na sledeći način:


LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 (OBA SMERA)

Umesto Beogradskom i delom Preradovićeve ulice, autobusi će saobraćati Kamenički putem i ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Pored postojećih stajališta, na izmenjenom delu trase u smeru iz Novog Sada koristiće se stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište Dunavska divizija/Preradovićeva ulica, te privremeno stajalište na Кeju Skojevaca nakon skretanja sa Кameničkog puta.


LINIJA 69 (OBA SMERA)

Umesto Beogradske ulice, dela ulica Preradovićeve i Dunavske divizije, autobusi će saobraćati Kameničkim putem do ulice Dunavske divizije, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Autobusi na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Кeju Skojevaca (nakon skretanja sa Кameničkog puta).

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan