GSP: Izmena trase linija broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 zbog Dočeka

GSP: Izmena trase linija broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 zbog Dočeka

JGSP "Novi Sad" javlja da će od četvrtka, 29. decembra, ove do 2. januara 2023. godine privremeno biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 zbog zatvaranja Beogradske ulice i dela Preradovićeve ulice u Petrovaradinu.

Zbog održavanja manifestacije "Tesla – svetlosna galerija", autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJE BROJ 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64

Smer iz Novog Sada: Nakon Varadinskog mosta, autobusi će skretati desno na Kamenički put, desno na Kej skojevaca, desno Reljkovićevom ulicom saobraćati do Preradovićeve ulice i dalje nastavljati redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, te privremena stajališta u Reljkovićevoj (ispred kbr. 42a) i Preradovićevoj ulici (naspram kbr. 47).


Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve autobusi će saobraćati Reljkovićevom ulicom, levo Ulicom Kej skojevaca i nastavljati dalje preko Varadinskog mosta i redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Reljkovićevoj ispred kbr. 39 i privremeno stajalište na Keju skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).LINIJA BROJ 69

Smer iz Novog Sada: Nakon Varadinskog mosta, autobusi će skretati desno na Kamenički put, desno na Kej skojevaca, desno Reljkovićevom ulicom saobraćati do Preradovićeve ulice, skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Ulicu Dunavske divizije i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, privremeno stajalište u Reljkovićevoj (ispred kbr. 42a) i privremeno stajalište Dunavske divizije /Preradovićeva.


Smer sa Čardaka: Od raskrsnice ulica Dunavske divizije i Preradovićeve autobusi će skretati desno u Preradovićevu ulicu, levo u Reljkovićevu ulicu, zatim levo Kejom skojevaca i nastavljati preko Varadinskog mosta i redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Ulici Dunavske divizije–Preradovićeva, u Reljkovićevoj (ispred kbr. 39) i na Keju skojevaca – neposredno pre uključenja na Varadinski most.

 

Ukidanje "đačkih polazaka"

JGSP "Novi Sad" obaveštava javnost da, zbog zimskog raspusta, autobusi na polascima, koji su u redu vožnje označeni kao ''đački'', neće saobraćati od 1. do 16. januara 2023. godine (zbog zatvaranja Varadinskog mosta, autobusi na liniji 3B neće saobraćati od 29. decembra 2022. do 16. januara 2023. godine)

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Pezos

  pre 543 dana i 10 sati

  Opet! Dosta nam je kulture za ceo život! Petrovaradin želi i nešto drugo, od čega se živi!

  Oceni komentar:
  0
  6