GSP: Izmena trase više autobuskih linija od ponedeljka

GSP: Izmena trase više autobuskih linija od ponedeljka

JGSP "Novi Sad" javlja da se od ponedeljka, 20 marta, privremeno menja trasa autobuskih linija broj: 1, 11A, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 30, 31, 32, 33 i 35, zbog radova na toplovodu na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke.

Izmenjen režim saobraćanja važiće do završetka radova, a autobusi će od ponedeljka voziti sledećim trasama:

LINIJA BROJ 1

Smer sa Klise: Od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske, levo u Partizansku, desno u Temerinsku, do Ulice Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.

Smer sa Štranda: Od raskrsnice Kisačke i Temerinske, produžavaju izmenjenom trasom kroz Temerinsku ulicu, levo u Partizansku, desno u ulicu Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.


LINIJA BROJ 11A

Od raskrsnice Gundulićeve i Temerinske autobusi na izmenjenom delu trase skreću levo u Temerinsku, zatim desno Kisačku, levo na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja, i dalje nastavljaju do Železniče stanice.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Temerinska (Temerinska - Pijaca).


LINIJA BROJ 15

Smer iz Centra: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, na izmenjenom delu trase, autobusi skreću levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku, desno u Industrijsku ulicu, levo na Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Bulevar Jaše Tomića (Bulevar Jaše Tomića - Železnička stanica).


LINIJA BROJ 16

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevar Jaše Tomića i Kisačke ulice – desno u Kisačku, levo u Jovana Cvijića, levo u Temerinsku, desno na Put Šajkaškog odreda i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u Kisačkoj ulici.


LINIJA BROJ 17

Smer iz BIG-a: Od raskrsnice Sentandrejskog puta i Partizanske – levo u Partizansku, desno u Temerinsku, do ulice Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.

Smer iz Centra: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića na izmenjenom delu trase, autobusi skreću levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku, desno u Industrijsku ulicu, levo naSentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Bulevar Jaše Tomića (Bulevar Jaše Tomića - Železnička stanica).

 

LINIJA BROJ 20

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke – desno u Kisačku ulicu, levo u Jovana Cvijića, levo u Temerinsku, do raskrsnice Temerinske i Partizanske, pa nastavlja pravo redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u Kisačkoj ulici.


LINIJA BROJ 25

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke  ulice – desno u Kisačku, levo u ulicu Jovana Cvijića, levo u Temerinsku, desno na Put Šajkaškog odreda i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u Kisačkoj ulici.LINIJE: 21, 22, 23, 24, 30

Polasci iz Novog Sada: Saobraćaju redovnom trasom.

Polasci iz MESTA: Saobraćaju redovnom trasom do raskrsnice Kisačka – Bulevar Kralja Petra I, levo Bulevarom Kralja Petra I – desno Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice.

Na izmenjenom delu trase, koristi se postojeće autobusko stajalište Bulevar Kralja Petra I - Kisačka.


LINIJA 35:

Polasci za Čenej: Polazno stajalište je na Bulevaru Jaše Tomića (početno stajalište 11A, ispred ulaza na MAS-u). Saobraća Bulevarom Jaše Tomića, desno Rumenačkom, desno Industrijskom – pravo Partizanskom, levo na Sentandrejski put i dalje nastavlja redovnom trasom.

Za vreme trajanja izmene, koristi se autobusko stajališe raskrsnice Sentandrejski put - Partizanska (Linija 1).

Polasci iz MESTA: saobraćaju redovnom trasom.

TE-TO

Polasci iz Novog Sada: Saobraćajaju redovnom trasom do Kisačke ulice, gde skreće desno u Kisačku, levo Jovana Cvijića, levo Temerinskom, desno Put Šajkaškog odreda, nastavlja redovnom trasom.

Koristi se stajalište u Kisačkoj ulici (linije br. 1).

Polasci iz TE-TO: saobraćaju redovnom trasom.


LINIJE 31, 32, 33

Polasci iz Novog Sada: saobraćaju sa MAS-e, desno na Bulevar Jaše Tomića, desno Rumenačka, desno u Industrijsku ulicu, pravo Partizanskom ulicom i nastavljaju redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase ne koriste se autobuska stajališta drugih linija.

Polasci iz MESTA: saobraćaju redovnom trasom.

RADOVI U TOKU: Koje ulice su zatvorene od danas, a koje će biti od ponedeljka

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan