GSP: "Jedanaestica" menja trasu u ponedeljak i utorak

GSP: "Jedanaestica" menja trasu u ponedeljak i utorak

U skladu sa rešenjem GU za saobraćaj i puteve, u ponedeljak, 4. i u utorak, 5. aprila, privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 11A i 11B.

Zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka u ulicama Jovana Cvijića i Jaše Ignjatovića, autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

LINIJA 11A

Od raskrsnice Kosovska/Pavla Stamatovića autobusi će skretati levo u Ulicu Pavla Stamatovića, nastavljati Almaškom do Temerinske ulice, zatim desno ulaziti u Temerinsku do Partizanske, levo u Partizansku ulicu, levo u Kisačku do Bulevara Jaše Tomića, odakle će saobraćati redovnom trasom kretanja.
a izmenjenom delu trase linije broj 11A koristiće se privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred k. Br. 11 i redovno stajalište Temerinska/Gundulićeva.


LINIJA 11B

Od raskrsnice Kisačka/Jovana Cvijića autobusi će saobraćati pravo Kisačkom do Temerinske ulice, skretati levo u Temerinsku, desno u Almašku, zatim Ulicom Pavla Stamatovića do Kosovske, desnim skretanjem ulaziti u Kosovsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase linije broj 11B koristiće se privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred broja 14.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan