GSP: Linije 3 i 13 od ponedeljka menjaju trasu

GSP: Linije 3 i 13 od ponedeljka menjaju trasu

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određena je privremena izmena trase autobuskih linija broj 3 i 13 zbog radova na rekonstrukciji vrelovodnog priključkla za objekat u ulicama Oblačića Rada, Milenka Grčića, Filipa Filipovića i Starine Novaka u Novom Sadu.

Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 3. do 15. avgusta 2020. godine, a autobusi menjaju trasu kretanja na sledeći način:

LINIJA BROJ 3 

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi saobraćaju pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu u Ulici Kornelija Stankovića – Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7a).

Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u Ulici Kornelija Stankovića – Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7a), saobraćaju pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 13

Smer sa Univerziteta: Autobusi saobraćaju Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu na Bulevaru Evrope – Bulevaru Vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište na Bulevaru Evrope – Bulevaru Vojvode Stepe, saobraćaju pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan