GSP: Linije 6 i 12 od ponedeljka menjaju trasu

GSP: Linije 6 i 12 od ponedeljka menjaju trasu

Zbog izgradnje vrelovodnog priključka u Ulici Ćirila i Metodija, linije 6 i 12 privremeno menjaju trasu kretanja, od ponedeljka 3. oktobra.

LINIJA BROJ 6

Smer sa Podbare

Od raskrsnice ulica Feješ Klare i Ćirila i Metodija autobusi će saobraćati pravo Ulicom Feješ Klare, skretati desno u Ulicu Stanoja Glavaša, desno u Ulicu Senteleki Kornela do Ulice Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Adica

Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Senteleki Kornela autobusi će skretati desno u Ulicu Senteleki Kornela, levo u Ulicu Stanoja Glavaša, levo u Ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autuboska linija broj 6, koristiće postojeća stajališta drugih linija, kao i privremeno stajalište u Ulici Ćirila i Metodija, ispred kućnog broja 95 (smer sa Adica).

LINIJA BROJ 12

Smer iz centra

Od raskrsnice ulica Feješ Klare i Stanoja Glavaša autobusi će skretati levo u Ulicu Stanoja Glavaša, desno u Ulicu Senteleki Kornela do autobuskog stajališta, gde će izdržavati vreme do narednog polaska.

Smer sa Telepa

Od polaznog stajališta u Ulici Senteleki Kornela autobusi će saobraćati pravo Ulicom Senteleki Kornela, skretati desno na Bulevar patrijaha Pavla, desno u Ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, autobuska linija broj 12 koristiće postojeća stajališta drugih linija.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan