GSP:  Linije broj 3 i 13 u utorak i sredu menjaju trasu

GSP: Linije broj 3 i 13 u utorak i sredu menjaju trasu

U utorak, 12. i u sredu, 13. aprila, privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3 i 13. Zbog radova na postavljanju usporivača saobraćaja u Ulici Janka Čmelika, od Oblačića Rada do Ulice Orlovića Pavla, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:


LINIJA BROJ 3

Smer iz Petrovaradina

Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).

Smer sa Detelinare:

Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A) , odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.LINIJA BROJ 13

Smer sa Univerziteta:

Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, gde će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare:

Kao polazno stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

PRIVREMENO SKRAĆENJE TRASE LINIJE 72

Od danas,  11. aprila, na liniji 72 Novi Sad–Paragovo skraćena je trasa na polascima koji saobraćaju do raskrsnice Venac, pa autobusi saobraćaju do i od okretnice.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan