GSP: Linije koje prolaze kroz Petrovaradin menjaju trasu zbog "Festivala uličnih svirača"

GSP: Linije koje prolaze kroz Petrovaradin menjaju trasu zbog "Festivala uličnih svirača"

JGSP "Novi Sad" obaveštava putnike da će doći do privremene izmene trasa na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69.

Zbog održavanja "Festivala uličnih svirača" i zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice, od 30. avgusta do 1. septembra (do 2 časa), te od 17 časova 1. septembra do 2 časa 2. septembra, autobusi će saobraćati na sledeći način: 


LINIJE 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64


Smer iz Novog Sada: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Кamenički put, levo u Ulicu Dunavske divizije, desno u Preradovićevu ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Preradovićeva i Dunavske divizije autobusi skreću levo u Ulicu Dunavske divizije, desno na Кamenički put, levo na Kej Skojevaca, desno Trg vladike Nikolaja do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom.


LINIJA 69


Smer iz Novog Sada: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Кamenički put do raskrsnice sa ulicom Dunavske divizije i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Smer sa Čardaka: Od raskrsnice Кameničkog puta i ulice Dunavske divizije autobusi saobraćaju pravo Кameničkim putem, levo na Kej Skojevaca, desno Trg Vladike Nikolaja do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom.


Autobusi u smeru ka Petrovaradnu koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, navodi se u saopštenju JGSP "Novi Sad",

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan