GSP:  Menja se trasa linija koje prolaze kroz Petrovaradin

GSP: Menja se trasa linija koje prolaze kroz Petrovaradin

Do privremene izmene doći će na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.

Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 menjaju trasu kretanja od četvrtka, 17. oktobra, do završetka radova na rekonstrukciji Preradovićeve ulice u Petrovaradinu, javljaju iz JGSP "Novi Sad". U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, saobraćaj na pomenutim linijama odvijaće se na sledeći način:

• LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64

Smer ka Petrovaradinu: Od raskrsnice na Bulevaru Mihajla Pupina autobusi će skretati levo na Trg neznanog junaka, zatim levo na Beogradski kej (privremeno stajalište linija 6 i 11a) , levo u Ulicu Marka Miljanova, desno pored Kvantaške pijace izaći će na Žeželjev most, zatim će saobraćati Reljkovićevom ulicom (privremeno stajalište) , odakle će levim skretanjem doći do Preradovićeve ulice i nastaviti redovnom trasom.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice Preradovićeve i Reljkovićeve ulice autobusi skreću levo u Reljkovićevu (privremeno stajalište) , saobraćaju preko Žeželjevog mosta, desno na Beogradski kej, desno do Trga neznanog junaka, zatim desno do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste privremena stajališta u Petrovaradinu, nakon raskrsnice ulica Reljkovićeva i Šeniona, te u smeru ka Petrovaradinu stajalište na Beogradskom keju (linije 6 i 11a).


• LINIJA 69

Smer iz Novog Sada: Sa Varadinskog mosta autobusi skreću desno (privremeno stajalište) , saobraćaju Kameničkim putem do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta: Od Ulice Dunavske divizije autobusi saobraćaju pravo Kameničkim putem, levo (privremeno stajalište) ispod Varadinskog mosta, desno Varadinskim mostom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste privremena stajališta u Petrovaradinu, nakon i pre Varadinskog mosta.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan