GSP: Od 1. marta novi red vožnje

GSP: Od 1. marta novi red vožnje

Iz JGSP "Novi Sad, obaveštavaju putnike da od 1. marta stupa na snagu novi red vožnje

Polasci u prigradskom i međumesnom saobraćaju ostaju nepromenjeni u odnosu na zimski red vožnje, dok su polasci u gradskom saobraćaju izmenjeni, uz ujednačene intervale koji su prilagođeni potrebama putnika u narednom periodu.

Molimo  korisnike usluga da se o izmenama u redu vožnje informišu putem sajta preduzeća, te ih podsećamo na našu novu aplikaciju za mobilne telefone Nsmart, koja im može značajno pomoći u korišćenju javnog prevoza − saopštavaju iz JGSP.

 Aplikacija u realnom vremenu pruža precizne informacije o dolasku autobusa na stajalište. Putnici mogu sami da pretraže stajališta, ili da izaberu jedno od ponuđenih najbližih stajališta pomoću uključene lokacije na mobilnom telefonu. Nakon što se odabere potrebno stajalište, aplikacija pokazuje vremena dolaska autobusa na linijama koje tuda prolaze. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i može  besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom.

Uz Nsmart aplikaciju, dolasci autobusa u realnom vremenu moći će da se vide i na gradskim stajalištima koja imaju ugrađene displejeve.

Oceni vest:
5
11

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • mm

  pre 217 dana i 7 sati

  privatizovati jgsp pod hirno

  Oceni komentar:
  13
  12
 • deda

  pre 216 dana i 23 sata

  aplikacija je blago receno losa, vrlo blago, ako je za tepsiju ribe kostala, preplatili ste zesce

  Oceni komentar:
  3
  15
 • Crni

  pre 216 dana i 13 sati

  Smanjeni su polasci duplo, juče čekali 7 više od lapo sata posle 35min je došla,nema ko da im vozi još su im kao male plate...

  Oceni komentar:
  3
  14
 • Tina

  pre 216 dana i 13 sati

  Autobusi se raspadaju, idu po ko zna kom redu voznje, a oni nas upucuju na aplikaciju. Sem ako pomocu te aplikacije ne mogu da ''dozovem'' autobus na dodje na stanicu zaista ne vidim kako to iole poboljsava uslugu. Taj NSmart je najavljivan kao revolucionarno poboljsanje usluge, na kraju tresla se gora rodio se mis. Sluzi da pogledate da li cete cekati bus 40 ili 50 minuta, kakav uspeh digitalizacije.

  Oceni komentar:
  2
  16
 • Zrenjaninac

  pre 216 dana i 9 sati

  Evo kod nas, od kad je privatizovan prevoz, sve je otišlo u 3 lepe! Ukinuli više od pola autobuskih linija, na svakih sat imaš bus u jednom pravcu, pritom moliš Boga da dođe jer nekad preskoči krug... Kad sam u NS- u znam da ću stići sa jednog kraja na drugi. I, da ne znate vi šta su autobusi u fazi "raspada"!

  Oceni komentar:
  0
  17