GSP: Od petka na snazi jesenji red vožnje, nova trasa na liniji 24

GSP: Od petka na snazi jesenji red vožnje, nova trasa na liniji 24

JGSP "Novi Sad" obavestilo je danas korisnike svojih usluga da 1. septembra stupa na snagu jesenja organizacija prevoza.

- Kako bi uspešno bile zadovoljene pojačane potrebe za prevozom u narednom periodu, organizovan je veći broj polazaka i urađene su vremenske korekcije polazaka u odnosu na prethodne mesece. Novi red vožnje biće postavljen na stajališne stubove, a može da se vidi na sajtu preduzeća ili da se kupi na prodajnim mestima preduzeća – poručuju iz JGSP "Novi Sad".

Od 1. septembra na snazi su i polasci koji su u redu vožnje obeleženi kao "đački". Ovi polasci privremeno su bili ukinuti zbog đačkog raspusta.

JGSP "Novi Sad" napominje i da se od 1. septembra ukida noćna linija broj 19, koja je saobraćala na relaciji Klisa–Centar–Petrovaradin. Kako se navodi u saopštenju, gradsko saobraćajno preduzeće je bilo prisiljeno na ovu meru zbog nedovoljne iskorištenosti kapaciteta, s obzirom na izuzetno malo interesovanje korisnika usluga za polaske na liniji 19. 

Takođe, rešenjem gradske Uprave za saobraćaj i puteve, a nakon završetka rekonstrukcije saobraćajne konstrukcije u ulici Stevana Pešića u Kovilju, od 1. septembra izmešta se trasa linije broj 24 Novi Sad – Kovilj. Kroz Kovilj autobusi će saobraćati ulicama Laze Kostića, Stevana Pešića i Jovana Pavlice, te redovnom trasom do okretnice (oba smera).

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Shin Sekai

  pre 781 dan i 13 sati

  I opet nista od kasnijih polazaka 13ke :/

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Slana bara

  pre 781 dan i 12 sati

  Linija 19 je ka vikendom ka Klisi bila dobro popunjena. Na prvom polasku u 01:30 je gotovo uvek bilo preko 50 putnika. A vozači su izgleda namerno sabotirali ovu liniju. Otvarali su sva vrata i naravno da je onda bilo malo prodatih karata. Bitno je da u popodnevnom špicu po pola minuta neće da otvore 2. i 3. vrata.

  I druga stvar, šta ima zašto noćna linija ide bukvalno kroz industrijsku zonu gde noću nema ništa (NIS, Čistoća, Univerexport, BIG itd.). Da je išla Temerinskog pokrila bi i Vidodvansko naselje i deo Podbare koji se prethodnih godina značajno izgradio.

  Oceni komentar:
  0
  8
sahrane novi sad jkp lisje bez vode promenada isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija JGSP "Novi Sad" Spens bez struje bebe novosadski sajam klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad šoping centar promenada klisa novosadska policija Isključenje struje jkp novosadska toplana matičar novi sad betanija KCV novosađani novosadsko porodilište isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad elektrovojvodina servisne informacije