GSP: Od petka na snazi jesenji red vožnje, nova trasa na liniji 24

GSP: Od petka na snazi jesenji red vožnje, nova trasa na liniji 24

JGSP "Novi Sad" obavestilo je danas korisnike svojih usluga da 1. septembra stupa na snagu jesenja organizacija prevoza.

- Kako bi uspešno bile zadovoljene pojačane potrebe za prevozom u narednom periodu, organizovan je veći broj polazaka i urađene su vremenske korekcije polazaka u odnosu na prethodne mesece. Novi red vožnje biće postavljen na stajališne stubove, a može da se vidi na sajtu preduzeća ili da se kupi na prodajnim mestima preduzeća – poručuju iz JGSP "Novi Sad".

Od 1. septembra na snazi su i polasci koji su u redu vožnje obeleženi kao "đački". Ovi polasci privremeno su bili ukinuti zbog đačkog raspusta.

JGSP "Novi Sad" napominje i da se od 1. septembra ukida noćna linija broj 19, koja je saobraćala na relaciji Klisa–Centar–Petrovaradin. Kako se navodi u saopštenju, gradsko saobraćajno preduzeće je bilo prisiljeno na ovu meru zbog nedovoljne iskorištenosti kapaciteta, s obzirom na izuzetno malo interesovanje korisnika usluga za polaske na liniji 19. 

Takođe, rešenjem gradske Uprave za saobraćaj i puteve, a nakon završetka rekonstrukcije saobraćajne konstrukcije u ulici Stevana Pešića u Kovilju, od 1. septembra izmešta se trasa linije broj 24 Novi Sad – Kovilj. Kroz Kovilj autobusi će saobraćati ulicama Laze Kostića, Stevana Pešića i Jovana Pavlice, te redovnom trasom do okretnice (oba smera).

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Shin Sekai

  pre 1815 dana i 13 sati

  I opet nista od kasnijih polazaka 13ke :/

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Slana bara

  pre 1815 dana i 12 sati

  Linija 19 je ka vikendom ka Klisi bila dobro popunjena. Na prvom polasku u 01:30 je gotovo uvek bilo preko 50 putnika. A vozači su izgleda namerno sabotirali ovu liniju. Otvarali su sva vrata i naravno da je onda bilo malo prodatih karata. Bitno je da u popodnevnom špicu po pola minuta neće da otvore 2. i 3. vrata.

  I druga stvar, šta ima zašto noćna linija ide bukvalno kroz industrijsku zonu gde noću nema ništa (NIS, Čistoća, Univerexport, BIG itd.). Da je išla Temerinskog pokrila bi i Vidodvansko naselje i deo Podbare koji se prethodnih godina značajno izgradio.

  Oceni komentar:
  0
  8