GSP: Pirivremena izmena trasa u Industrijskoj zoni Sever

GSP: Pirivremena izmena trasa u Industrijskoj zoni Sever

U skladu sa rešenjem Uprave za saobraćaj i puteve, trasa linije 15 i linija koje obavljaju polaske do Industrijske zone Sever (24, 32, 42 i 55) će od četvrtka, 28. oktobra, biti privremeno izmenjene zbog najavljene sanacije kolovoza u Primorskoj ulici.


LINIJA 15

Autobusi na liniji 15, koja je već u izmenjenom režimu zbog radova na nadvožnjaku u Kisačkoj ulici, dok traju radovi u Primorskoj ulici saobraćaće Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice, skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, zatim desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti".

U suprotnom smeru linija 15 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.


LINIJA 24

Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom do "Merkura", zatim će skretati desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti".

U suprotnom smeru linija 24 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.


LINIJA 32

Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom do "Merkura", zatim će skretati desno u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem nastavljati do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti".

U suprotnom smeru linija 32 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.


LINIJA 42

Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon trećeg izlaza (za autoput) , dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti".

U suprotnom smeru linija 42 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.


LINIJA 55

Na polascima koji idu do Industrijske zone Sever autobusi će saobraćati Ulicom Kornelija Stankovića do "Merkura", skretaće levo u Rumenačku ulicu i Rumenačkim putem do kružnog toka na Bulevaru Evrope kojim će produžavati nakon prvog izlaza (desno), dok će se na drugom kružnom toku isključivati za Primorsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom ka "Neoplanti".

U suprotnom smeru linija 55 saobraćaće istom, izmenjenom trasom.

Na izmenjenim delovima trase navedenih linija tokom trajanja radova koristiće se privremena stajališta koja su postavljena u blizini raskrsnice Primorske ulice i petlje Bulevara Evrope.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan