GSP: Privremena izmena trase linija 3 i 13 od četvrtka

GSP: Privremena izmena trase linija 3 i 13 od četvrtka

Zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u zoni raskrsnice ulica Janka Čmelika i Kornelija Stankovića, određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 3 i 13 od sutra, 19. maja.


LINIJA BROJ 3

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku obavljaće se polukružno okretanje nakon čega će se izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).

Smer sa Detelinare: Kao polazno autobusko stajalište koristiće se stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će autobusi saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 13

Smer sa Univerziteta: Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku obavljaće se polukružno okretanje nakon čega će se izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare: Kao polazno autobusko stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan