GSP: Privremena izmena trase na više autobuskih linija u gradu

GSP: Privremena izmena trase na više autobuskih linija u gradu

JGSP "Novi Sad" obavestilo je danas korisnike usluga prevoza da će od 4. do 8. avgusta 2016. godine doći do privremene izmene trasa linija 1, 4, 7a, 7b, 8, 11a, 11b i 13.

Zbog radova na rekonstrukciji toplovoda u Fruškogorskoj i ulici Narodnog fronta, a u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, na pomenutim linijama saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

LINIJE BROJ 1 i 8

U smeru ka Limanu, umesto delom Fruškogorske ulice, koristiće se obilazak Bulevarom Cara Lazara, Bulevarom oslobođenja i ulicom Narodnog fronta do Fruškogorske ulice, odakle će autobusi nastavljati postojećom trasom. U suprotnom smeru koristi se isti deo izmenjene trase.

LINIJA BROJ 4

U smeru ka Limanu autobusi neće skretati u Fruškogorsku ulicu, već će saobraćati Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a zatim kroz Balzakovu i Ulicu Narodnog fronta nastavljaće postojećom trasom. U suprotnom smeru koristi se isti deo izmenjene trase.

LINIJA BROJ 7a

Umesto delom Ulice Narodnog fronta, autobusi će saobraćati Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a zatim kroz Balzakovu i Ulicu Narodnog fronta, odakle će nastavljati redovnom trasom.

LINIJA BROJ 7b

Iz Ulice Narodnog fronta autobusi će skretati u Balzakovu ulicu, a zatim će Bulevarom cara Lazara saobraćati do Bulevara oslobođenja, odakle će nastavljati postojećom trasom.

LINIJA BROJ 11a

Iz Ulice Narodnog fronta autobusi će skretati u Balzakovu ulicu, a zatim će saobraćati Bulevarom cara Lazara i nastavljati redovnom trasom.

LINIJA BROJ 11b

Autobusu neće skretati u Fruškogorsku ulicu, već će nastavljati kretanje Bulevarom cara Lazara do Balzakove ulice, a potom će saobraćati Balzakovom ulicom, Ulicom Narodnog fronta i redovnom trasom.

LINIJA BROJ 13 (smer od Univerziteta)

Umesto dela Fruškogorske ulice, autobusi će koristiti Ulicu Narodnog fronta i Bulevar oslobođenja i dalje nastavljati postojećom trasom. Smer od Detelinare saobraća redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase autobusi broj 1, 4, 7a, 7b, 8, 11a, 11b i 13 koristiće postojeća stajališta drugih linija. Takođe, biće postavljena privremena stajališta u Balzakovoj ulici (u blizini Bulevara cara Lazara i u blizini Ulice Narodnog fronta).

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan